Când a început relația dintre Culiță Sterp de la Survivor și Daniela! A publicat dovada: "Încă era căsătorit"

Publicat pe

Aparent, nu există nicio rivalitate între Daniela, actuala iubită a lui Culiță Sterp și fosta soție a Faimosului de la Survivor, Carmen de la Sălciua. Totuși, cele două nu contenesc cu mici detalii, care indică faptul că relația ar fi început încă de pe vremea când el ar fi fost căsătorit! Daniela Iliescu a postat acum dovada!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp va deveni curând tătic de fetiță. După numeroase certuri și împăcări cu solista Carmen de la Sălciua, concurentul de la Survivor pare că și-a găsit liniștea în brațele Danielei.

Se pare, însă, că relația Faimosului de la Survivor cu Daniela ar fi început încă de pe vremea când el încă era căsătorit. Carmen de la Sălciua a confirmat informația: 'Da, a fost la mine și la Culiță la nuntă. Așa cum a spus ea, relația dintre ei este din 2018, de pe când el încă era căsătorit cu mine', a transmis Carmen de la Sălciua pentru Wowbiz.

Când a început relația dintre Culiță Sterp de la Survivor și Daniela! A publicat dovada: "Încă era căsătorit"Când a început relația dintre Culiță Sterp de la Survivor și Daniela! A publicat dovada: "Încă era căsătorit"

Culiță Sterp și Daniela și-au ținut relația secretă?

Acum, Daniela a publicat și dovada că ea și Culiță Sterp au avut o relație pe care au ținut-o secretă mult timp. Fotografia ar fi fost realizată într-un moment de cumpănă pentru Faimos, când nu era convins dacă să divorțeze sau nu.

Relația cu Daniela ar fi început în urmă cu mai bine de doi ani. 'Daniela i-a spus că știe că este iubirea vieții ei și că este dispusă să îl aștepte', a spus la un moment dat un apropiat al lui Culiță.

Citește și: Cu ce se ocupa Culiță Sterp de la Survivor înainte să devină faimos:”Nu îmi plăcea această muncă”

Citește și: Daniela, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, secrete despre relația lor:”I-am spus că sunt însărcinată înainte de…”

Citește și: Actorul Adrian Păduraru recunoaște că este un bărbat gelos:„Iubesc și sunt fericit'/ EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată cu plângere penală de socru!Niculae Bădălău o acuză de violare de corespondență

Culiță Sterp, acuzat de infidelitate de Carmen de la Sălciua

Au divorțat cu scandal, motivul invocat fiind infidelitatea bărbatului. Carmen a declarat la momentul respectiv că şi-a iubit soţul şi încă ar mai fi avut sentimente pentru el, dar nu a putut trece peste trădarea lui.

În timpul divorțului, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina.

‘Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău!

Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!, a spus, la acea vreme Carmen de la Sălciua, pentru Cancan.

Culiță Sterp va deveni tată pentru prima dată

Înainte de a pleca la Survivor România, Culiță Sterp a aflat o veste minunată: va deveni tată pentru prima oară. Va fi tată de fetiță.

Daniela Iliescu ar fi trecut deja de primul trimestru și chiar a postat primele imagini cu burtica de gravidă.

‘E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor, au declarat apropiații lui Culiță Sterp la momentul anunțului.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter