Actorul Adrian Păduraru recunoaște că este un bărbat gelos: "Iubesc și sunt fericit"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Adrian Păduraru din „Declarație de dragoste” a recunoscut că este un bărbat gelos și ne-a vorbit despre ce se întâmplă în viața sa pe plan sentimental. Actorul susține că iubește, este fericit și împlinit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Spuneai recent că nu poți trăi fără să iubești și fără să fii iubit, așa că o să profit de asta și o să te întreb direct: cu dragostea cum stai?

Mulțumesc, stau bine! Dar atât.

În ce măsură a fost pentru tine o problemă, de-a lungul timpului, aspectul fizic într-o relație? Mă întreb dacă partenerele tale au fost geloase… Sau poate tu ai fost gelos?

Nu știu ce au gândit femeile. Pot doar să bănuiesc. Da, ca toți oamenii, am fost gelos, mi se pare că nimic din ceea ce e omenesc nu ne este străin fiecăruia, așa cum spune dictonul.

Actorul Adrian Păduraru recunoaște că este un bărbat gelos: "Iubesc și sunt fericit"/ EXCLUSIVActorul Adrian Păduraru recunoaște că este un bărbat gelos: "Iubesc și sunt fericit"/ EXCLUSIV

Adrian Păduraru: „Fericirea coexistă cu mine în fiecare secundă”

Nu o să te pun, evident, să faci un top al relațiilor tale, dar spune-ne când ai fost cel mai fericit în viața sentimentală!

Aș fi avut o viață extrem de searbădă și  de  liniară  dacă  într-un  interviu  aș putea numi cel mai fericit moment în viața mea sentimentală.  Am  trăit   și trăiesc o viață plină în care  fericirea coexistă cu mine în fiecare secundă,  și nu e vorba doar despre top. Despre ce să vorbesc, despre  fericirile aparent mari, fericirile de secundă, despre amănuntele care te  pot face  fericit, despre marile surprize… E foarte greu! Fiecare are scala lui în ceea ce privește fericirea, definiția fericirii și momentele de fericire. Sunt un om fericit!

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Teodora Mareș din filmul Declarație de dragoste:”Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Adelina Pestrițu, după ce Iulia Albu a acuzat-o că își modifică pozele:„Așa face și ea?'

Citește și: Bianca Drăgușanu, detalii despre viața ei amoroasă:„A treia căsătorie va fi pentru totdeauna. Bărbatul din viața mea…'

Citește și: De ce a fost Ioana acasă la Ilie Năstase, după ce a fost bătută:„El îmi cere să ne împăcăm'

Adrian Păduraru: „Da, iubesc și sunt fericit”

Câteva cuvinte de final pentru cititorii VIVA! și pentru admiratorii tăi!

Ca o sinteză la toate întrebările pe care le-am avut: Da, iubesc și sunt fericit, și am prieteni, pentru că eu cred în valorile fundamentale pe care le reprezintă iubirea, fericirea, dezvoltarea spirituală și prietenia, onoarea și cavalerismul. Cred în educația autentică, cred în valorile clasice. Mi se pare că în lume este atâta muzică frumoasă, încât e păcat să ascultăm trei acorduri repetate la infinit pe toate canalele.

Cred că s-a scris atât de multă poezie frumoasă, încât n-are rost să ascultăm punerea de accent greșit în limba română. De asta cred că nu am dreptul să-mi pierd timpul cu lucruri irelevante, cu lucruri pe care le creăm astăzi și le uităm alaltăieri. Cred în zâmbet, cred în simțul umorului, cred că oamenii au, fiecare dintre ei, profunzimi, lucruri minunate și aspirații pe care uneori nu le declară, dar ele există. Interviul acesta este pentru toți oamenii care își doresc în fiecare zi un zbor mai înalt și o clipă de iubire mai mult.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter