Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi la Survivor. Mama ei: „Simt că îmi iese inima din piept”

Publicat pe

Alexandra Stan trece prin clipe grele la Survivor România. Mama ei a vorbit despre parcursul său în competiția sportivă. În episodul de joi, Alexandra Stan nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. Ea a avut câteva conflicte cu Cătălin Moroșanu, despre care spune că este misogin, la fel ca și ceilalți băieți dine chipa Faimoșilor. Mai mult, Moroșanu a avut o ieșire nervoasă la adresa Roxanei Nemeș și a sărit la gâtul ei. În plus, luptătorul le vorbește urât fetelor, acuzându-le că ele sunt cele care trag echipa în jos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Stan, mama Alexandrei Stan a mărturisit că trăiește intens fiecare ediție a reality-ului de la Kanal D, fiecare evoluție sportivă a Alexandrei Stan pe traseele sportive fiind urmărită cu sufletul la gură de părinții acesteia, care o susțin din fața micului ecran.

Aceasta a povestit ce sfaturi i-a dat fiicei sale, înainte de a se aventura în competiția care îi testează la maximum limitele fizice și psihice. A afirmat, totodată, că Alexandra are un mod aparte de a-și exterioriza trăirile, condițiile dificile în care trăiește la Suvivor România, dorul de casă și de familie sunt motivele care o pun uneori în dificultate. 

„Cred că îi este greu, dar cred că se va descurca. Ea își exteriorizează foarte mult emoțiile, ca să se elibereze. Am sfătuit-o, am vorbit mult înainte să plece, să nu țină în ea. Este un mod de vindecare. Începe să își spună cuvântul lipsa hranei, deși ea este învățată să mănânce puțin, e vegetariană. Condițiile și depărtarea, fără comunicarea cu noi, își spun cuvântul. Eu stau numai cu pastile. Nu am probleme cu inima, dar am emoții foarte mari, simt că-mi iese inima din piept. Soțul meu se uită și este foarte încordat, o încurajează , . De multe ori îl temperez, îi spun că o să fie bine. Totul este să nu se accidenteze, eu mă rog la Dumnezeu să nu pățească ceva rău, este cea mai mare grijă a mea', spune mama Alexandrei Stan. 

Mama Alexandrei Stan a povestit din anii de copilăriei ai fiicei sale, la malul marii, și ce preferințe culinare avea Faimoasa de la Survivor România. Totodată, aceasta confirmă teama de înălțime pe care o are fiica sa, mărturisind că are încredere în ea că și-o va depăși. 

Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi la Survivor. Mama ei: „Simt că îmi iese inima din piept'Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi la Survivor. Mama ei: „Simt că îmi iese inima din piept'

„Teamă de apă nu avea. De mică a crescut pe malul marii. Pleca cu prosopul de gât, cu copiii, veneau la prânz, mâncau și plecau iar până seara la șapte. Nu doreau să mănânce decât salată de roșii și cartofi prăjiți. De înălțime are într-adevăr frică și mă moștenește pe mine, eu am frica asta de înălțime. Ea în subconștientul ei știa că vor fi probe din acestea, cu înălțime, dar a dorit să își depășească fricile. De aceeea se exteriorizează așa, țipă', povestește mama Faimoasei. 

Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor

Cătălin Moroșanu a avut un schimb de replici cu Alexandra Stan, asta după ce cântăreața l-a scos din sărite și pe Jador, care i-a reproșat că nu îi convine nimic.

În cel de-al doilea episod al noului sezon Survivor România, tensiunile au început să crească în echipa Faimoșilor. Mai multe plângeri au venit la adresa Alexandrei Stan, cu mofturile căreia restul concurenților nu s-au obișnuit încă. Se pare că artista este mult prea „fițoasă' pentru colegii săi de echipă.

„Lui Stan nu îi convine nimic. E puțin fițoasă, dar e un om care a muncit extraordinar de mult. S-a obișnuit cu confortul de acasă’,a declarat Jador.

Cătălin Moroșanu a început să o critice pe blondină din mai multe motive, iar cei doi au început să aibă o discuție mult mai tensionată. „Mă, femeie, vrei să mori pe aici?!’, i-a reproșat Cătălin Moroșanu Alexandrei Stan.

Citește și:

Berna de la Puterea Dragostei este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Cornelia Catanga, total transformată. S-a îngrășat enorm din cauza supărărilor: „Am luat 28 kg’

Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios: „Îmi spune că sunt iubita lui perfectă'/ EXCLUSIV

„Mi-am dat seama că chiar suntem la Survivor. Aș prefera să fiu pe traseu. N-am mâncat cam deloc, am mâncat doar cocos. Ne-am prins așa care e treaba cu cocosul. Eu încerc să fiu cât mai ok cu toată lumea, observa unele lucruri, n-ai cum să nu le observi. Sper să fie toată lumea ok și cu mine!’, a mărturisit Alexandra Stan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter