Cătălin Moroșanu, scandal la Survivor. A vrut să se bată cu Alexandra Stan și Roxana Nemeș

Publicat pe

Cătălin Moroșanu a făcut un gest incredibil la Survivor. Faimosul a sărit la gâtul Roxanei Nemeș, în timpul meciului pentru recompensă. În episodul de joi, 21 ianuarie, scenele de la Survivor au fost aproape ireale! Echipa Faimoșilor este din ce în ce mai tensionată, iar Cătălin Moroșanu a dat dovadă de un comportament greșit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În lupta pentru recompensă, Cătălin Moroșanu s-a enervat enorm și s-a năpustit asupra colegelor sale din echipa Faimoși: Roxana Nemeș și Alexandra Stan.

Luptătorul nu acceptă faptul că cele două colegele ale sale nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor lui, așa că a sărit la gâtul Roxanei Nemeș. Mai mult, fetele din echipa Faimoși îi acuză pe băieți că sunt misogini.

După ce Amna a ieșit din competiție, lucrurile au început să fie din ce în ce mai tensionat în echipa Faimoșilor. Vedetele nu reușesc să se concentreze asupra jocului și în loc să își pună la punct o strategie pentru a reuși, echipa pare mai dezbinată ca niciodată.

Cătălin Moroșanu, scandal la Survivor. A vrut să se bată cu Alexandra Stan și Roxana NemeșCătălin Moroșanu, scandal la Survivor. A vrut să se bată cu Alexandra Stan și Roxana Nemeș

Alexandra Stan a izbucnit în plâns și îi acuză pe băieții din echipa sa că sunt misogini și nu apreciază eforturile pe care le fac fetele în timpul probelor.„Mi se pare ca nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!”, spune cu ochii in lacrimi, Alexandra Stan.

Alexandra Stan și Cătălin Moroșanu, în conflict de la începutul emisiunii Survivor

Cătălin Moroșanu a avut un schimb de replici cu Alexandra Stan, asta după ce cântăreața l-a scos din sărite și pe Jador, care i-a reproșat că nu îi convine nimic.

În cel de-al doilea episod al noului sezon Survivor România, tensiunile au început să crească în echipa Faimoșilor. Mai multe plângeri au venit la adresa Alexandrei Stan, cu mofturile căreia restul concurenților nu s-au obișnuit încă. Se pare că artista este mult prea „fițoasă' pentru colegii săi de echipă.

„Lui Stan nu îi convine nimic. E puțin fițoasă, dar e un om care a muncit extraordinar de mult. S-a obișnuit cu confortul de acasă’,a declarat Jador.

Cătălin Moroșanu a început să o critice pe blondină din mai multe motive, iar cei doi au început să aibă o discuție mult mai tensionată. „Mă, femeie, vrei să mori pe aici?!’, i-a reproșat Cătălin Moroșanu Alexandrei Stan.

Alexandra Stan nu a avut o viață deloc ușoară

Celebra cântăreață Alexandra Stan face parte din echipa Faimoșilor, în sezonul 2 Survivor România 2021 . Ea declara că și-a dorit să participe la emisiune pentru a vedea cum s-ar descurca în situații extreme și că va trata competiția ca pe un experiment social. 

Citește și:

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: „Am dus-o dincolo de nori’

Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!’

Solistul de muzică populară Dumitru Stroie a murit într-un accident de mașină. Avea 30 de ani

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă', a mărturisit artista.

De-a lungul vieții, Alexandra Stan a trăit și momente mai puțin fericite. Un incident petrecut în urmă cu câțiva ani de zile avea să-i schimbe viața complet. Deși era un artist consacrat, vedeta se confrunta cu violența domestică. Episodul a fost făcut public, iar de atunci artista militează pentru victimele agresiunilor fizice.

Ediția Survivor România 2021 din 21 ianaurie se anunță a fi incendiară. Faimoșii și Războinicii se vor confrunta într-un meci extrem de dificil. Este vorva despre un meci de recompensă, în care echipele vor face eforturi mari pentru a duce la capăt probele.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter