Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: "I s-a spus să nu mă ia de nevastă!"

Publicat pe

De peste 45 de ani, Rodica Popescu-Bitănescu iubește același bărbat și chiar dacă începutul poveștii lor de dragoste nu a fost unul ușor, iată că peste ani s-a dovedit a fi alegerea corectă. Actrița a dezvăluit secretul mariajului ei fericit cu Mircea Bitănescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rodica Popescu-Bitănescu (82 ani) și-a cunoscut soțul, pe Mircea Bitănescu, de profesie jurist, atunci când a dat examen pentru obținerea permisului auto. Bărbatul se afla în comisia de examinare. A fost dragoste la prima vedere, abia ulterior actrița i-a descoperit și alte calități, în afară de cele fizice, care au dat-o gata.

Actrița spune că, după doi ani de tatonări, s-a căsătorit civil cu Mircea, iar mult mai târziu au făcut și cununia religioasă. Rodica Popescu-Bitănescu recunoaște că pentru menținerea mariajului a recurs, de-a lungul timpului, la unele mici compromisuri.

„I s-a spus şi lui să nu mă ia de nevastă. Nu, nu a ţinut cont de asta. El m-a luat de nevastă… Trecutul i l-am spus eu… Nu am făcut nunta, o să îmbrac rochia de mireasă când voi face nu ştiu câţi ani de căsătorie cu Mircea… Mircea e un tip care îmi place, are ochii albaştri – şi ce m-a impresionat la el e mersul.

Trei bărbaţi am cunoscut în viaţa mea care au mersul frumos: Gheorghe Cozorici – un actor deosebit, era băiat de şofer, adică nu a avut de la cine să înveţe. Încă un actor care merge fantastic de frumos e Florin Piersic. Şi un alt bărbat pentru care am căzut în cap, care are mersul frumos e Mircea', a declarat Rodica Popescu Bitănescu la Antena Stars.

Singurul lucru care le-a lipsit a fost un copil, subiect despre care actrița nu a dorit să vorbească prea mult. Rodica Popescu Bitănescu spune că și-a dorit copii și o deranjează că unii oameni vorbesc prostii fără să-i cunoască viața

'Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesta este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”, a spus actriţa într-un interviu, în 2014.

Citește și:

Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi: 'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Cătălin Scărlătescu a ajuns de la cuțite, la bisturiu. Ce intervenție estetică și-a făcut juratul de la Chefi la Cuțite și cum arată acum

Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral: „Nu a fost dragoste la prima vedere”. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

A fost la un pas de moarte

În urmă cu mulți ani, într-o deplasare la Zimnicea, cu teatrul, actrița Rodica a mers la o colegă unde a băut un nes rece, fiind vară. Apoi a mers la alta și a primit altă cafea. Și tot așa, până când actrița a reușit să bea…9 cafele!

„Eram într-o deplasare cu teatrul la Zimnicea şi m-am dus la o colegă într-o cameră de hotel şi m-a tratat cu un nes rece. L-am băut, că era cald vara. Am mers la alta, mi-a dat şi ea o cană de cafea, atâta mare, am băut-o şi pe aia, eu fiind ageamie la cafele. Mă duc la cealaltă după un timp, mă tratează iar cu o cafea mai rece şi am băut cam cum ar fi vreo nouă cafele naturale, în aproximativ trei sferturi de oră. După care am plecat la teatru şi aveam nişte nervi, eu care sunt un om civilizat aşa, aveam nişte draci în mine, nu ştiu de unde. Aveam matineu şi mă enervau toţi, îmi venea să mă iau de cineva, după aia, seara, nervii crescuseră rău', a rememorat Rodica Popescu Bitănescu.

„Plecăm toţi să mâncăm, dar eu aş fi plecat la hotel. «Nu, nu, stai la masa, Rodica!» Şi face prostia să mă invite unul la dans, un coleg. Şi era vals. Şi când m-a învârtit de două ori, sigur că eu făcusem o tensiune îngrozitor de mare. Eu nu mi-am dat seama de aia aveam nervii aia. Şi când m-a învârtit, am zis: «Vreau să plec la hotel, că am nişte nervi…» Şi m-am dus la hotel şi m-am întins.

Şi, cum stăteam pe pat, îmi sărea când o mână, când un picior. Şi atunci eu am vrut să aţipesc. Era trei noaptea, veneau pe rând toţi şi mă păzeau, că şi-au dat seama că pot să mor. Toţi ziceau: «Tensiune mare. Şi, la un moment dat, aţipesc. Şi vine o tâmpită de actriţă: «Ce faci, mamă, dormi?!» Mă, când m-a întrebat, am vrut să o omor, pentru că m-a trezit din somnul ăla… Şi mi-a spus lumea după aia: «Rodica, dar puteai să faci un atac, tu nu ştii ce tensiune ai avut!»', a mai povestit actrița.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter