Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi: ”Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie”

Publicat pe

Alex Bodi nu-și mai poate lua gândul de la Bianca Drăgușanu și a sunat-o din arest pentru a vorbi cu ea. Afaceristul încearcă prin orice mijloc să dea de fosta lui soție, chiar dacă are o relație cu Daria Radionova.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aflat în arest preventiv, Alex Bodi se gândește încontinuu la Bianca Drăgușanu și l-a rugat pe bunul săi prieten să ia legătura cu ea. Vedeta a avut o conversație cu omul de încredere al fostului ei soț, iar detalii picante au ieșit la iveală.

Se pare că Alex Bodi nu vrea să o piardă pe Bianca Drăgușanu, însă ea nu mai vrea să audă sub nicio formă de el, fiind prea rănită după ce el a confirmat relația cu Daria Radionova.

Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi: 'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi: 'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Iată transcrierea conversației, obținută de spynews.ro:

Omul de încredere al lui Alex Bodi: A spus Alex că vrea să vorbească cu tine, îmi spune că eu nu îți zic ție ce spune el. Spune că te iubește, ce să mai zic, prostii din astea. Îi stă capul tot la tine, în loc să îi stea la cum să iasă din închisoare.

Bianca: El este logodit cu această fată, are inelul meu.

Omul de încredere al lui Alex Bodi: Pentru tine era alt inel, crede-mă, nu era acel inel. Luase un inel pentru tine, îl știu, este la mine.'

Omul de încredere al lui Alex Bodi: I-am spus să se axeze să iasă din pușcărie! Îmi spune că tu trebuia să îi demonstrezi că îl iubești.

Bianca: Omul este bolnav, eu știu că este prietenul tău. Nu este normal ce face. El are o relație asumată de mai bine de două luni cu fata asta și de opt luni neasumată.

Omul de încredere al lui Alex Bodi: Bianca, nu e ce crezi tu, crede-mă.

Bianca: El și-a asumat relația cu ea, urmează căsătoria.

Omul de încredere al lui Alex Bodi: Nu frate, a venit într-un weekend și a rămas aici, apoi a plecat acasă, ce să faci.

Bianca: Am auzit că Daria l-a vizitat în închisoare și că se iubesc mult de tot. L-a vizitat într-o zi. Dacă se căsătoresc pot să-i fac eu rochia de mirească că știu că nici la ea nu mai merg afacerile. Aia e îndrăgostită de el, el e îndrăgostit de ea, de ce mă sună pe mine să mă întrebe de turc?! Că nu înțeleg!

Omul de încredere al lui Alex Bodi: Eu când merg la el numai de tine întreabă. Mă întreabă de tine mereu, dacă ești bine, ce faci. El vrea să fie cu tine.

Bianca: Dar a fost cu mine, de ce a mers în altă parte. 8 luni m-a înșelat cu femeia asta și ne-a mințit pe amândouă. Pe lângă ea a avut N aventuri. Se duce cu ea peste tot pe unde l-am învățat eu să se ducă. Ea îi conduce mașinile.

Citește și: Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din închisoare. Au vorbit despre relația lor, Daria Radionova și milionarul turc: „M-ai bătut și mi-ai luat banii!”

Citește și: Gestul făcut de Daria Radionova pentru Alex Bodi, în timp ce el o suna pe Bianca Drăgușanu:”Mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au spus totul despre relația lor:”Eram căsătorită când mi-a scris”

Citește și: Bianca Drăgușanu, gest neașteptat pentru Alex Bodi. Ce a făcut pentru fiica lui:”E sora Sofiei”

'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Bianca Drăgușanu are o relație foarte bună cu Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi. Cele două se întâlnesc des, iar fetițele lor sunt prietene. Vedeta i-a transmis lui Alex Bodi să-și sune copilul și să o lase pe ea.

Bianca: Să mă lase pe mine. Să își sune fetița, că mă întreabă mereu de el (…) De ce nu se gândește la strategii să vorbească cu copilul. Să îi spui lui Alex să nu mă mai sune. Nu mai avem ce să mai vorbim noi doi. Spune-i pe mine să mă uite. Se agită pentru tot ce zice turcul, să stea liniștit, e problema mea cu cine stau și cu cine îmi fac eu anturaje. (…) Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie.

Mai mult, Alex Bodi ar fi luat niște bani de la Bianca Drăgușanu pe care nu i-a înapoiat nici acum.

Bianca: Spune-i să îmi dea banii înapoi. În ziua în care m-a bătut mi-a luat banii cu forța. Eu pentru 200 de milioane muncesc de mă doare capul. Am zile în care mănânc în mașină.

Omul de încredere al lui Alex Bodi: Îți promit și îți garantez că se rezolvă și cu acei bani.

Bianca: Este a 4-a sau a 5-a oară când mă milogesc eu de banii mei. Care este scopul acestui telefon, să mă sune și să mă amenințe că dacă mă combin eu cu turcul. De unde știe el că sunt eu la Istanbul acum?

Omul de încredere al lui Alex Bodi: El vede tot ce e la televizor.'

Bianca Drăgușanu a făcut și primele declarații despre milionarul turc. Bărbatul nu este deloc pe placul lui Alex Bodi, iar cei doi au avut mai multe schimburi de replici.

„Să știi că acesta este cel mai fain băiat pe care l-am cunoscut eu. Este foarte mișto acest om.', a spus Bianca Drăgușanu, în conversația telefonică.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter