Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au spus totul despre relația lor: "Eram căsătorită când mi-a scris"

Publicat pe

După despărțirea de Alex Bodi, s-a scris mult despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu, milionarul truc care i-ar fi luat locul afaceristului în inima blondinei. Iată care este, de fapt, adevărul, spus chiar de către cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Despre Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu s-a scris în repetate rânduri că formează un cuplu, cei doi cunoscându-se pe când Bianca încă nu se despărțise de Alex Bodi. Acum, când blondina și fostul ei soț și iubit nu mai sunt împreună deja de ceva vreme, cei doi așa-zis îndrăgostiți s-au decis să dea cărțile pe față.

Bianca Drăgușanu era căsătorită când a contactat-o Cengiz Şıklaroğlu pentru prima oară

Într-un interviu pentru Antena Stars, în cadrul căruia milionarul și-a prezentat și casa pentru prima dată, Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au vorbit cu sinceritate despre relația lor actuală. Fosta soție a lui Alex Bodi a mărturisit că prima oară milionarul turc a abordat-o pe când ea încă forma un cuplu cu acte cu afaceristul.

'Ne-am cunoscut pe Instagram. Cred că acum un an mi-a scris, dar eu eram căsătorită. Da, eram căsătorită. Şi mi-a verificat profilul şi a văzut că sunt căsătorită, deci nu am răspuns…', s spus Bianca Drăgușanu despre începutul prieteniei cu milionarul turc!

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au spus totul despre relația lor: "Eram căsătorită când mi-a scris"Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au spus totul despre relația lor: "Eram căsătorită când mi-a scris"

Chiar dacă atunci nu au comunicat unul cu altul, Bianca Drăgușanu i-a scris lui Cengiz Şıklaroğlu când s-a dus în Turcia, iar atunci cei doi s-au întâlnit pentru prima oară. În acel moment, Bianca era deja divorțată, dar și separată de Alex Bodi, cu care până atunci se mai împăcase de câteva ori.

'Când Bianca a venit aici i-am zis că o ştiu pentru că ţi-am trimis un mesaj anul trecut, dar apoi am şters mesajul pentru că am văzut că este căsătorită. Apoi mi-a zis că da, că este căsătorită', a spus milionarul turc, citat de Spynews.

Citește și: Ce avere au de împărțit Raluca și Pepe la divorț.Dețin afaceri de peste 450.000 de euro!

Citește și: Cum s-a adaptat Omid Ghannadi, de la Visuri la Cheie, în România:„Nu aș putea să părăsesc țara ca să trăiesc din nou în Iran'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Liptak, la 8 ani după ce a plecat de la PRO TV:„Nu sunt nostalgică'

Citește și: Dani Oțil, în conflict cu Șerban Huidu:„Ai destule pe cap, mai importante decât să mă cerți pe mine!'. De la ce a pornit scandalul

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu susțin că nu formează un cuplu

Dat fiind că s-a speculat multă vreme că Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu formează un cuplu, cei doi au făcut lumină în toată povestea. Milionarul turc a ieșit din închisoare în urmă cu patru luni și, deocamdată, după spusele sale, are probleme mai arzătoare de rezolvat înaintea celor sentimentale. Cu toate acestea, Cengiz a admis că nici nu exclude această variantă, cu atât mai mult cu cât Bianca Drăgușanu este o femeie care nu lasă niciun bărbat indiferent.

'Nu! Nu. Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită… Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea… Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine.' , a spus milionarul turc pentru Antena Stars.

Dat fiind că nu i se permite momentan să părăsească Turcia, milionarul a recunoscut că acest lucru îl împiedică să aibă o relație cu Bianca.

'Avem nevoie de timp. Orice bărbat şi-ar dori-o pe Bianca. Este ceva normal. Dar acum nu am timp pentru că trebuie să muncesc. Şi mai am şi alte probleme: nu pot ieşi. Stau numai în Istanbul. Nu pot veni în România. Nu pot ieşi de aici. Cred că Bianca s-ar plictisi de mine. Şi poate după două luni ar spune că vrea să meargă la petreceri, iar eu nu pot să merg şi mi-ar spune că nu mă mai vrea', a spus el în exclusivitate pentru Antena Stars!

„Cu dragostea sunt pe hold”

Într-un interviu recent, Bianca mărturisea, la rândul ei, că momentan principala ei preocupare nu este dragoste. Acum, Bianca Drăgușanu este decisă să-și pună în așteptare, pentru o vreme, viața amoroasă, după ce, în ultimii doi ani, a fost protagonista unei adevărate telenovele.

„Cu dragostea sunt pe hold… În momentul de față nu am timp să îmi fac un iubit, vin Sărbătorile. Deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit. Sunt foarte ocupată și sunt foarte bine. În momentul de față nu consider că am nevoie de o relație pansament. Probabil așa ar părea. Am trecut printr-o situație dificilă, voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile. Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă prin care eu am scăpat’, a povestit Bianca Drăgușanu la Vorbește lumea.

Bianca a mărturisit, de altfel, pentru sursa citată, că totul a pornit de la o confuzie, creată de modul ei de exprimare…

'Nu am avut nicio aventură. Suntem doar prieteni. Le-am spus tuturor, dar nu m-au crezut. Şi avem această frază cu „baby are you lost?” (nr. „iubire, te-ai pierdut?”) pentru că atunci când am venit prima dată aici, m-am pierdut. Eram în taxi, şi el a trimis o maşină după mine. Nu am aşteptat maşina şi am plecat de la hotel cu 5 minute înainte. El a trimis maşina, iar eu am plecat. Şi m-a sunat: „Bună, baby, unde eşti? Maşina este în faţa hotelului tău.”, iar eu am spus: „Nu ştiu unde mă aflu, cred că m-am pierdut.” Şi mi-a spus cuvintele astea magice: „Te-ai pierdut, baby girl?”. Şi i-am zis că da, m-am pierdut. Şi toată lumea crede că e ceva mai mult din cauza acestei fraze', a spus Bianca Drăgușanu despre fraza pe care o folosește mai tot timpul atunci când face legătură la milionarul turc!

Acum e greu de spus dacă Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu un cuplu, dar dat fiind că niciunul dintre ei nu a fost categoric…

Foto: Instagram, captură video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter