Cornelia Catanga, total transformată. S-a îngrășat enorm din cauza supărărilor: „Am luat 28 kg”

Publicat pe

Cornelia Catanga a avut un an foarte greu. Cântăreața a pierdut peste 60.000 de euro din cauza faptului că nu a mai avut concerte. În plus, în anul 2020, ea s-a îngrășat enorm din cauza lipsei de activitate. Artista a avut și probleme în căsnicie, anul trecut. A suferit un infarct în urmă cu ceva timp și ajunsese la 56 de kilograme. Regimul ei însă a avut de suferit în pandemie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Regina muzicii lăutărești spune că a luat 28 de kilograme, însă este pregătită să slăbească. Se bucură, totuși, că anul a trecut și speră că va putea să își reia concertele.

'În pandemie, am pierdut o căruță de bani și m-am îngrășat 28 de kilograme, din lipsă de evenimente. Sportul meu era cântatul, stăteam și câte 3 ore pe scenă. Dar, nu mă dau bătută, voi slăbi din nou!'.

Cornelia Catanga, total transformată. S-a îngrășat enorm din cauza supărărilor: „Am luat 28 kg'Cornelia Catanga, total transformată. S-a îngrășat enorm din cauza supărărilor: „Am luat 28 kg'

Înainte de pandemia, Cornelia Catanga a suferit mult din cauza soțului ei. Ajunsese extrem de slabă și renunțase la anumite alimente.

'Mâncam de supărare, de dorul lui. I-am zis că, dacă nu se întoarce, o să mă găsească moartă!', ne-a povestit Cornelia. Iar anul trecut, când artista de top a suferit un infarct, ea ajunsese la 56 de kilograme: 'După infarct, mâncam multe fructe, renunțasem la carne și la pâine, la produsele de patiserie', a mai spus artista pentru Playtech.ro.

Cornelia Catanga a luat 28 de kilograme în pandemie

Odată cu pandemia, artista a luat din nou în greutate: 'Am ajuns la 84 de kilograme, de la 56 de kilograme, din cauza stresului. Nu ieșim din casă, mai ciugulim câte ceva de prin frigider. Sportul meu era scena, la concerte cântam și câte trei ore, chiar dacă eram plătită pentru două ore. Voi slăbi din nou, am atâtea rochii frumoase de scenă, trebuie să le port. În plus, după ce trece pandemia, vreau să-i fac fiului meu, Alex, o nuntă ca-n povești, cu peste 200 de invitați'.

Cât despre banii pierduți din cauza pandemiei, Cornelia spune că ultimul spectacol l-a avut în luna martie. A pierdut enorm de mulți bani din anularea recitalurilor și multe evenimente la care trebuia să participe au fost anulate.

'Ultimul spectacol l-am avut în martie, mai primeam bani doar cât să-mi plătesc utilitățile casei, de atunci am mai apărut doar de vreo două ori la televizor, am participat și la 'Revelionul' de la Antena Stars. Am pierdut peste 60.000 de euro din anularea recitalurilor. Aveam în 2020 multe nunți și botezuri, zeci de petreceri private', ni s-a mai confesat artista cu voce de invidiat.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au decis să își mai dea o șansă

Vestea divorțului dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu a luat prin surprindere lumea muzicii din România. Cei doi sunt împreună de peste 30 de ani și nimeni nu se aștepta la o astfel de decizie. Cornelia Catanga a făcut dezvăluiri despre relația cu soțul ei și a mărturisit că nu mai dorm împreună și nici nu mai mănâncă la aceeași masă.

Acum, cei doi au decis să renunțe la planul de a divorța și au decis să își mai acorde o șansă.

Citește și: Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei:„Problemele au fost interioare…’

Citește și: Roxana Blagu a trecut prin momente dificile!„Toată familia a avut COVID’

Citește și: Ion Dichiseanu a fost externat, după două săptămâni de spitalizare. Cum se simte acum actorul

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: „Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…’/ EXCLUSIV

‘În acest moment nu se mai pune problema de un divorț. Au fost niște divergențe între noi, încă mai sunt aceste divergențe, însă încercăm să le rezolvăm. Eu vreau să trecem peste ele. De felul meu sunt un tip optimist, așa că eu cred că vom trece mereu peste problemele care apar în viața de cuplu. Oricum, de divorț nici nu se pune problema’, a declarat Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu sunt de peste 30 de ani împreună, însă în primăvara acestui an, cei doi s-au separat, după ce artsta și-a acuzat soțul de infidelitate.

Problemele dintre ei au apărut la puțină vreme după ce s-au căsătorit cu forme legale. Pe 23 octombrie, Cornelia și Aurel urmează să sărăbtorească 6 ani de la nuntă. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter