Drama lui Clotilde Armand. I-au murit doi copii: un bebeluș a decedat în somn, iar una dintre fiice a fost călcată de o motocicletă

Publicat pe

Clotilde Armand a câștigat alegerile locale și a devenit noul primar al Sectorului 1, în locul lui Dan Tudorache de la PSD. Clotilde are o poveste de viață extrem de tristă. Chiar dacă acum este o femeie împlinită, cu o carieră în plină ascensiune, ea a trecut prin clipe cumplite atunci când și-a pierdut bebelușul de doar patru luni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Clotilde Armand și Sergiu Moroianu au acum patru copii, un băiat și trei fete, dar familia a trecut printr-o dublă tragedie care le-a marcat pentru totdeauna viața.

„Cand s-a născut Ondine, am înțeles ca toți bebelușii mei vor semăna între ei. Numai prin felul în care îi înfășam ca bebeluși îi vom recunoaște mai târziu în poze. Când a venit vara, am plecat la părinții mei să o botezăm pe Ondine. Eram toți fericiți, am mâncat drajeurile tradiționale, cum este obiceiul la botezuri în Franța. O săptămână mai târziu, Ondine nu s-a mai trezit din somn. Se apropia de patru luni. Medicii au făcut o autopsie completă și concluzia a fost că a murit de sindromul morții subite a sugarului. A fost primul nostru șoc puternic din viață. Nici nu știam că se poate întâmpla acest lucru', a scris Clotilde Armand în cartea autobiografică „Am ales România”.

Drama lui Clotilde Armand. I-au murit doi copii: un bebeluș a decedat în somn, iar una dintre fiice a fost călcată de o motocicletăDrama lui Clotilde Armand. I-au murit doi copii: un bebeluș a decedat în somn, iar una dintre fiice a fost călcată de o motocicletă

În aceeași carte, primarul sectorului 1 al Bucureștiului face dezvăluiri și mai tragice.

Citește și: Cristina Ich s-a testat pentru COVID-19. Ce simptome avea:’M-am panicat foarte tare’

„Eram și înainte obsedați de siguranța copiilor noștri, pentru că referințele noastre proveneau din Statele Unite. De exemplu, nu acceptam să ne urcăm într-o mașină dacă nu erau scaune de copii sau chiar scaune speciale pentru copii mai mari. Dădeam lecții tuturor pe tema aceasta. Și totuși… tocmai pe noi ne-a lovit soarta! Pentru următorii copii, am fost mai mult decat obsedați de siguranță, siguranța a fost centrul vieții noastre”, a mai scris Clotilde.

Clotilde Armand a mai pierdut un copil într-un accident oribil

A doua dramă prin care a trecut franțuzoaica a fost, poate, mai groaznică și mai descurajantă ca prima:

„Preadolescența era greu de gestionat pentru noi, părinții, dorința Clarei de libertate. Voia să aibă opiniile ei și să se ducă liberă oriunde. Magazinul ei favorit la Versailles era o librărie, în care găseai și cărți, și hârtie colorată, și creioane… Clara își petrecea mult timp acolo să-și aleagă lecturile… A fost pe 26 septembrie, în jurul orei 18:00. Pe un imens bulevard care ține de la castel până la ieșirea din oraș spre Paris. A fost lovită de un motociclist care se grăbea.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în secret, din nou?Detaliul care i-a dat de gol

Avea o motocicleta Mitsubishi, cea mai puternică de pe piața, așa mi-a spus politistul. Era singura traversare pe care Clara trebuia să o facă în fiecare zi. Motociclistul se grăbea spre avocatul lui pentru procesul de divorț. Avea 32 de ani și doi copii. A vrut s-o evite pe Clara când a văzut-o în fața lui pe trecerea de pietoni. O spun pentru copiii lui. Vreau să știe acest lucru. A încercat. Prea târziu. Prea repede. 100 de kilometri pe oră, la atât i-a fost estimată viteza. Au murit amândoi în fața tuturor elevilor și studenților care se găseau în jur. La doi pași de casa”, a scris Clotilde Armand în cartea apărută la editura Humanitas, potrivit ziare.com.

Pentru ea, întrebarea „câți copii ai' este extrem de dureroasă

Clotilde Armand a recunoscut că una dintre cele mai grele întrebări la care este, uneori, obligată să răspundă se referă la numărul de copii pe care îi are.

Citește și: „Îți pui pirostriile’?Răspunsul oferit de George Burcea, în legătură cu posibila nuntă cu Viviana Sposub, de la Ferma

„Când sunt întrebată câți copii am, fac tot posibilul să evit să răspund. Știu cum să schimb discuția pentru ca interlocutorul meu să uite întrebarea lui. Din păcate, sunt oameni care revin la întrebare și nu înțeleg că nu vreau să răspund… Devenind o persoană publică, am fost obligată să am un răspuns la această întrebare simplă, dar care este atât de complicată pentru mine. Jurnaliștii nu înțeleg de ce refuz subtil ori ezit să răspund la această întrebare. Când nu am de ales, dau un răspuns care nu-mi face plăcere… Nu mai vreau să mint, să nu spun adevărul, adică să le trec sub tăcere pe Ondine și pe Clara, care sunt fetițele mele și la care țin cum țin la toți copiii mei. Știu că nu mai sunt în momentul acesta, dar cine ar spune ca nu are tată, chiar dacă tatăl lui a murit?”, mai spune Armand în aceeași carte.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter