Brenda din Beverly Hills, pe moarte, din cauza cancerului, care a recidivat! Shannen Doherty pregătește mesaje de adio pentru cei dragi

Publicat pe

La 49 de ani, Shannen Doherty nu mai are nici o putere în fața cancerului, chiar dacă în urmă cu un an apăruseră vești bune despre starea de sănătate a actriței. Brenda din Beverly Hills, așa cum a rămas ea în memoria oamenilor, este pe moarte și pregătește mesaje de adio pentru cei dragi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cancerul mamar cu metastaze de care credea că a scăpat, după o luptă de patru ani, a revenit acum în altă zonă a corpului și presa străină scrie că nu mai sunt șanse de vindecare pentru Shannen Doherty. Deși părea că își revenise spectaculos, drama actriței pare fără de sfârșit. Cancerul a revenit și se pare că într-o formă mai agresivă, având în vedere că acesta a fost depistat acum în stadiul avansat.

Într-un interviu pentru revista Elle, Shannen a mărturisit că vrea să filmeze videouri de adio și să scrie niște scrisori pentru oamenii din viața ei, însă numai atunci când se va simți pregătită. Cu toate astea, actrița a subliniat faptul că ea speră să mai trăiască, totuși, măcar încă 10 sau 15 ani.

„Atunci când va veni timpul ca eu să o fac, o să o fac. Pare totul foarte final. E ca și cum m-aș deloga, iar eu nu mă deloghez', a declarat actrița. „Mă simt ca o persoană foarte, foarte sănătoasă. Este greu să îți termini treburile atunci când știi că vei mai trăi încă 10 sau 15 ani.'

Shannen Doherty a primit vestea că s-a extins cancerul în februarie 2019, după ce trecuse prin numeroase operații, radiații și ședințe de chimioterapie în urma diagnosticului de cancer mama, primit în 2015. Mai mult, în 2016, Shannen a făcut mastectomie la un sân.

Brenda din Beverly Hills, pe moarte, din cauza cancerului, care a recidivat! Shannen Doherty pregătește mesaje de adio pentru cei dragiBrenda din Beverly Hills, pe moarte, din cauza cancerului, care a recidivat! Shannen Doherty pregătește mesaje de adio pentru cei dragi

„Cancerul a fost un dar pentru mine'

La un an de la terminarea radioterapiei Shannon a trecut prin operația de reconstrucție. „Acum sunt în remisie, dar încă nu am încheiat această călătorie. Fiecare cinci ani fără cancer reprezintă o nouă piatră de hotar. Deși a fost atât de brutal, cancerul a fost un dar pentru mine. M-a făcut să mă deschid, m-a învățat lucruri despre mine și m-a schimbat ca ființă umană pentru totdeauna', declara actrița în 2018.

Între timp, colegul ei de platou Luke Perry (Dylan) și-a pierdut viața în urma unui infarct.

Shannen Doherty: „Sunt împietrită și foarte speriată'

„Nu știu câte zile sau săptămâni mai am. Cancerul meu a revenit și e în stadiul IV, de aceea sunt aici. E foarte greu de tolerat în foarte multe privințe. Sunt împietrită și foarte speriată.

Este o pastilă amară, greu de inghițit. Am zile în care spun: ‘De ce eu?. Apoi îmi spun: ‘Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta și eu nu. Nimeni nu merită asta„, a declarat Shannen Doherty în primăvara acestui an.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter