Shannen Doherty, de nerecunoscut!

Publicat pe

Shannen Doherty, actrița care în anii 90 aprinsese imaginația a milioane de adolescenți, duce astăzi o luptă extrem de grea cu cea mai perfidă boală, cancerul, dar, în pofida problemelor, e optimistă și plină de viață.

 

 

 

 

În 1990, primul episod din serialul „Beverly Hills 90201' crea o adevărată isterie în rândul adolescenților din lumea întreagă. Timp de 10 ani, fanii au urmărit cu sufletul la gură poveștile adolescenților americani, au iubit, au suferit și s-au maturizat împreună cu ei. Unul dintre cele mai iubite personaje a fost Brenda, întruchipată de actrița Shannen Doherty, care, la apariția primului episod, avea 19 ani. Frumusețea ei specială, dată de ochii albaștri superbi și părul negru bogat, a rămas astăzi doar o amintire, actrița devenind de nerecunoscut.

 

 

 

 

Acum, artista are 45 de ani, iar cele mai multe apariții ale sale au loc doar pe rețelele de socializare, unde își documentează suferința… Din păcate, Shannen suferă de un cancer la sân care, în timp s-a răspândit, cuprinzându-i și ganglionii limfatici, motiv pentru care se luptă cu chimioterapia. Mama sa i-a fost permanent alături în această grea încercare, iar susținerea fanilor i-a dat și ea încredere să meargă mai departe, astfel încât actrița se arată optimistă cu privire la evoluția bolii sale. De altfel, Shannen a postat recent pe Instagram o fotografie înduioșătoare de ziua mamei sale: „La multi ani minunatei mele mame care m-a învățat atât de multe despre putere, demnitate și grație. Te iubesc, mama!'.

 

 

 

 

Deși boala ei este încă departe de a se fi retras, Shannen nu se lasă cotropită de disperare și încearcă să ducă o viață cât mai normală. Recent, actrița a mers singură la cumpărături în Malibu. Îmbrăcată într-o ținută casual, Shannen era aproape imposibil de recunoscut, iar asta și din cauza părului extrem de scurt, care abia acum începe să-i crească în urma traumatizantelor ședințe de chimioterapie. Cu toate acestea, ea s-a descurcat de minune chiar și cu căruciorul de cumparaturi, dovedind că nu lasă boala să o conducă. Optimismul și dragostea de viață de care dă dovadă o vor ajuta cu siguranță să învingă cumplita afecțiune.

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter