Vedetele au învățat trucuri de machiaj

Publicat pe

Vedete, bloggeri și jurnaliști au luat parte la deschiderea celui de-al doilea magazin Bobbi Brown, iar alături de Eliano Assi, make-up artistul oficial, au învățat câteva trucuri de machiaj.

Luna cadourilor a adus în București cel de-al doilea magazin de cosmetice Bobbi Brown, în Park Lake Shopping Center. Printre invitații care au luat parte la deschiderea oficială s-au numărat Andreea Raicu, Anca Serea, Ela Crăciun sau Carmen Negoiță. Cei prezenți s-au ales și cu câteva sfaturi de beauty oferite de Eliano Assi, make-up artistul oficial Bobbi Brown, care a făcut chiar și câteva demonstrații de make-up avându-le ca modele pe Sonia Argint și Ela Crăciun.

„Când privesc o femeie niciodată nu mă gândesc la ce tip de machiaj i s-ar potrivi, întotdeauna mi-am dorit să admir și să sărbătoresc frumusețea naturală. Femeile vor să arate și să se simtă ele însele, mai frumoase și mai încrezătoare', este mesajul fondatoarei brandului, Bobbi Brown.

Mai mult decât atât, anul acesta se împlinesc 25 de ani de Bobbi Brown Cosmetics, aniversare marcată sub conceptul Be Who You Are. Campania evidențiează faptul că un make-up potrivit în tonuri naturale ajută o femeie să se simtă bine în pielea ei și să se vadă mai frumoasă. În plus, conceptul aniversar înglobează trecutul, prezentul și viitorul brandului.

Vedetele au învățat trucuri de machiajVedetele au învățat trucuri de machiaj
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter