Andreea Bănică și-a revenit spectaculos după naștere

Publicat pe

În luna iulie, cel mai bine păstrat secret din showbiz era devoalat în paginile revistei Viva!, care a făcut un pictorial spectaculos cu una dintre cele mai frumoase mămici din showbizȘ Andreea Bănică, pe atunci însărcinată în patru luni.

 

 

 

 

Povestea de dragoste dintre Andreea și Lucian, soțul ei, durează de 20 de ani, cei doi fiind deja părinții Sofiei, o dulceață de fetiță în vârstă de 7 ani, care, de asemenea, a fost protagonista unui pictorial alături de mama ei în paginile revistei Viva! acum câțiva ani. Iată că soarta le-a rezervat celor doi o surpriză de proporții, artista devenind mama pentru a doua oară anul acesta la vârsta de 38 de ani.

 

 

 

 

La vremea aceea, Andreea declara: Ce mi se pare interesant e că, cu o sea­ră înainte de a afla sexul copi­lului, am visat că o să am un băiat. Primesc un telefon de la clinică a doua zi: <>. Ce poate fi mai frumos decât să ai un bă­iat și o fată?! Bine, noi ne bucu­ram oricum! Nici la Sofia nu ne-am dorit ceva anume.'

 

 

 

 

Cu puțină vreme înainte de a naște, artista mărturisea pe blogul său: „Abia aștept să îmi cunosc puiuțul, să îl țin în brațe și să îi întorc bobârnacele pe care mi le-a dat în toată perioada asta. Și Sofia este nerăbdătoare să îl cunoască și să îl învețe multe lucruri frumoase. Sunt sigură că nu va exista gelozie între ei și că se vor iubi mult de tot. Mă tot întreb dacă va fi un băiețel năzdrăvan sau îi va călca pe urme Sofiei.' Și iată că mult așteptatul moment a venit, Andreea neuitând să împărtășească momentul cu fanii ei virtuali chiar în ziua în care a născut.

 

 

 

Iar la doar 15 zile după ce a devenit mămică pentru a doua oară, Andreea a postat o poză pe Instagram în care își anunță fanii că după 15 zile mi-am revenit. Într-adevăr, Andreea arată absolut spectaculos și a întrunit nenumărate aprecieri din partea prietenilor ei virtuali.

 

 

Oana Pantazi; Foto: Viva!, Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter