Ce copil frumos are Majda de la Survivor! Micuța Jaqueline a fost o victimă a rasismului

Publicat pe

Majda de la Survivor are un copil frumos ca o păpușă, care a încurajat-o să plece în aventura din Republica Dominicană și a asigura-o că se va descurca foarte bine fără ea. Micuța Jaqueline a fost, anul trecut, o victimă a rasismului, moment care a întristat-o foarte mult pe Majda.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Majda Aboulumosha (33 de ani) a acceptat provocarea Survivor România pentru a demonstra că este o luptătoare. Concurenta din echipa Faimoșilor a lăsat acasă o fiică de 7 ani şi jumătate, Jaqueline, însă Majda a plecat cu inima împăcată pentru că micuța a asigurat-o că se va descurca fără ea.

Ce copil frumos are Majda de la Survivor! Micuța Jaqueline a fost o victimă a rasismuluiCe copil frumos are Majda de la Survivor! Micuța Jaqueline a fost o victimă a rasismului

Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viaţă, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică şi consider că o să-mi depăşesc limitele şi o să descopăr foarte multe lucruri. Îmi place să lucrez în echipă şi simt că o să luptăm împreună ( n.r. – referire la  echipa Faimoşilor) să fie bine. Sper din suflet că emoţia pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări', spunea Majda înainte de concurs.

Citește și:

Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios: „Îmi spune că sunt iubita lui perfectă”/ EXCLUSIV

Cine este și cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc. Este medic și i-a dăruit un băiat care trăiește departe de el

Oana Roman, reacție neașteptată la 3 săptămâni de la despărțirea de Marius Elisei: „Dacă mai primesc…”

Fetița Majdei de la Survivor victima rasismului

Vara trecută, fetița de doar 7 ani a Majdei de la Survivor a fost victima rasismului, iar totul s-a întâmplat într-un parc din București.

Jacqueline a fost în parc cu bunica sa, însă a avut parte de o dezamăgire din partea copiilor aflați la locul de joacă. Poate pentru un adult este mai ușor de gestionat o astfel de situație și nu bagă în seamă mereu răutățile, însă pentru un copil poate lăsa urme pentru multă vreme.

Majda Aboulumosha a povestit pe una dintre rețelele de socializare, cum fetița ei a fost victima rasismului.

Am o rugăminte la voi!

La voi Adulții, părinții! Să învățati copiii de când sunt mici de ce suntem pe pământul ăsta atât de diferiți, de ce a lăsat Dumnezeu atât de multe culori pe pământ.

Am învățat-o de când era mică pe Jacqueline să știe să-și facă singură prieteni. Venea la mine și îmi spunea că vrea să se joace și ea cu x sau y și am vrut s-o fac independentă, să învețe să lupte pentru ce vrea, să se ducă să se descurce și i-am promis că eu voi fi în spatele ei și o s-o susțin dacă are nevoie de mine, și așa făcea, se ducea și întreba copiii dacă se joacă cu ea, sau își lua o jucărie cu ea și făceau schimb.

De câte ori primea câte un refuz, îi spuneam că unii oameni nu sunt pregătiți să se joace, dar e important să nu renunțe și să caute joaca întotdeauna.

Știu că trebuie să facă față și dezamăgirilor, că așa e în viață. Dar mi-am dorit mereu să facă față cu zâmbetul pe buze, să se bucure de lucruri mici, să descopere și știe că fiecare om e special prin felul lui și să aducă mereu bucurie în viața ei.

Azi m-a sunat mama și mi-a spus că Jacqueline s-a dus așa cum se duce ea de fiecare dată în parc și întreabă:

– Vreți să fim prietene? Vreți să ne jucăm?

Răspunsul fetițelor a fost:

– Nu, că ești neagră!

S-a întors la mama, dezamăgită, dar în sufletul ei știa că fetițele nu erau pregătite de joacă și ea e specială, așa cum i-am zis mereu.

Numai că în sufletul meu e tristețe, dezamăgire. Când vine vorba despre copilul meu totul se schimbă, pentru mine ea e totul. Copiii sunt puri, sunt nevinovați. Noi adulții avem responsabilitatea să-i formăm de mici.

I-am spus așa:

Mami, o salată e mai frumoasă și îți vine s-o mănânci când are multe culori în ea, nu?! Curcubeul apare după ploaie și e plin de culori și reprezintă speranța, nu?!

Dumnezeu ne-a lăsat atât de diferiți să învățam ce e iubirea, acceptarea, speranța. Iubirea nu are culoare, sunet, vedere, iubirea doar se simte.

Așa că orice om de pământ e special prin ce reușește să trasmită.

Atât vă rog, să învățați copiii de mici ce înseamnă iubirea, diferențele, culorile nu doar pe hârtie!

Vă mulțumesc! Vă doresc să simțiți iubirea cu adevărat, sa fiți buni și să vă bucurați de micile plăceri!, este mesajul transmis de vedetă, după ce fetița ei a fost victima rasismului.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter