Cine este Roxana Ghiță de la Survivor. A fost olimpică la matematică

Publicat pe

Cine este războinica Roxana Ghiță de la Survivor România 2021? Concurenta din sezonul 2 are 22 de ani, a fost olimpică la matematică, iar marea ei pasiune este pictura. Iată câteva detalii despre războinica care va intra în competiția din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ghiță se alătură echipei Războinicilor la Survivor. Asemenea celorlalți concurenți din sezonul 2, va fi nevoită să facă față multor provocări și lipsuri în jungla din Republica Dominicană.

Va avea de înfruntat probe dificile, însă Roxana Ghiță vrea să le demonstreze că poate reuși să răzbească și în situații-limită.

Cine este Roxana Ghiță de la Survivor. A fost olimpică la matematicăCine este Roxana Ghiță de la Survivor. A fost olimpică la matematică

Cine este Roxana Ghiță de la Survivor

Roxana Ghiță are 22 de ani și este pasionata de sport. Concurenta de la Survivor România a practicat de-a lungul timpului rugby, înot, tenis, kickboxing, baschet și schi.

De altfel, războinica afișează o siluetă de invidiat. Are 1,65 m înălțime și o greutate de 55 de kilograme. Roxana Ghiță este pregătită din punct de vedere fizic pentru a face față cu brio probelor dificile de la Survivor.

Citește și: Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor.S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Citește și: Cine este Alin Sălăjean de la Survivor.Ce emisiune a prezentat la Antena 1

Citește și: Schimbare în echipa Faimoșilor!Elena Marin a înlocuit-o pe Ana Porgras la Survivor

Citește și: Delia a dezvăluit că suferă de o boală rară!Cu ce probleme se confruntă artista

Roxana a renunțat la pasiunea pentru pictură

Roxana Ghiță a fost olimpică la matematică, însă marea ei pasiune a fost pictura. De aceea, a decis să urmeze Facultatea de Arte Plastice, sectia Pictură.

După doi ani, însă, a decis să renunțe și a revenit la cealaltă pasiune: sportul. La acest moment este studentă, urmând cursuri de Performanța Sportului și Coaching, în Anglia.

Concurenta de la Suvivor a iubit sportul de la vârste fragede, motiv pentru care l-a și practicat timp îndelungat. De aceea, a ales și să profeseze ca instructor de fitness.

De ce participă Roxana Ghiță la Survivor

Roxana Ghiță a explicat că participă la Survivor pentru a-și dovedi atât ei, cât și celor din jur, cât este de puternică. De asemenea, vrea să transmită mesajul că sensibilitatea și emotivitatea nu ar trebui privite ca slăbiciuni.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni.

Dincolo de partea sportivă, consider că experiența Survivor România va fi o detoxifiere a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”, a spus Roxana Ghiță de la Survivor.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter