Cine este Andreea Moșneagu de la Survivor. Cu ce se ocupa înainte de emisiune

Publicat pe

Andreea Moșneagu de la Survivor România face parte din echipa Războinicilor și este polițist de frontieră. Concurenta are o personalitate puternică și se consideră o adevărată luptătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Moșneagu de la Survivor România, în vârstă de 31 de ani, este de profesie polițist de frontieră. Concurenta s-a născut în Suceava, dar locuiește în București. Andreea a studiat la Facultatea de Științe Politice și Administrative din București.

Cine este Andreea Moșneagu de la Survivor. Cu ce se ocupa înainte de emisiuneCine este Andreea Moșneagu de la Survivor. Cu ce se ocupa înainte de emisiune

„Am o personalitate puternică și un caracter de fier. Am fost, sunt și voi fi mereu o luptătoare, o adevărată războinică. Am să lupt până la final și sunt sigură că voi câștiga!', spune Andreea Moșneagu de la Survivor.

Marea dorință a concurentei din echipa Războinicilor este să se întoarcă acasă cu marele premiu și să demonstreze că este o învingătoare. Cu siguranță faptul că mergea destul de des la sala de fitness o va ajuta în această competiție.

Citește și: Andreea Tonciu, bătută pe stradă! Vedeta și soțul ei au fost atacați cu cuțitul: ‘Eram cu copilul în mașină’

Citește și: Anamaria Prodan a grăbit divorțul dintre Reghe și prima lui soție: „Am luptat ca noi să ne căsătorim'

Citește și: Pepe și Raluca au gânduri de împăcare? Unde au fost surprinși împreună

Citește și: George Burcea a pus la închiriat vila Andreei Bălan, în plin proces de divorț. Cere 1.600 de euro pe lună

Cine este Andreea Moșneagu de la Survivor

Andreea Moșneagu de la Survivor este pasionată de motociclism, merge regulat la sala de sport și a practicat kickboxing, pentru a fi în formă. Războinica mizează în acest concurs pe dorința de a câștiga și a demonstra că este un concurent redutabil.

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter