Pepe și Raluca au gânduri de împăcare? Unde au fost surprinși împreună

Publicat pe

După ce și-au anunțat divorțul și în jurul veștii s-a produs multă vâlvă, iată că Pepe și Raluca au trecut la sentimente mai bune. Iată cum au fost surprinși recent cei doi, alături de fetițele lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nimeni nu se aștepta ca Pepe și Raluca Pastramă să se despartă și, totuși, finele lui 2020 i-a găsit separați. Anunțul divorțului, făcut chiar de către artist, a șocat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât artistul a anunțat că nu sunt șanse de împăcare.

Mai mult, deși divorțul se anunța unul amiabil, iată că lucrurile au luat o întorsătură urâtă… Au apărut acuzații de ambele părți – Raluca a cerut ordin de restricție împotriva soțului ei, iar Pepe și-a acuzat soția de infidelitate. Ceea ce se anunța o despărțire discretă s-a transformat într-un circ mediatic, dar și pe rețelele sociale.

Pepe și Raluca au gânduri de împăcare? Unde au fost surprinși împreunăPepe și Raluca au gânduri de împăcare? Unde au fost surprinși împreună

Pepe și Raluca, împreună de dragul fetițelor

După ce a anunțat că el și Raluca nu mai formează un cuplu, Pepe declara că el și soția lui vor încerca să aibă o relație civilizată deoarece la mijloc sunt doi copii.

„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul', spunea atunci Pepe.

Iată însă că, la scurt timp după despărțire, între Pepe și Raluca părea că nu va mai exista niciodată o relație amiabilă după ce și-au spălat rufele în public. Totuși, de dragul celor două fiice ale lor, artistul și soția lui au îngropat, în cele din urmă, securea războiului.

Recent, Pepe și Raluca au ieșit împreună cu cele două fetițe ale lor într-un parc, unde s-au distrat de minune. chiar dacă nu apar împreună în poze, ambii soți au postat pe instagram filmulețe din același loc, dovadă că au fost împreună cu Rosa și Maria în parcul de distracții și că relația lor a redevenit una civilizată în condițiile date.

Citește și: Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce scrie în documentul depus de artist în instanță: „Rezulta în mod vădit o infidelitate recunoscută”

Citește și: Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă ascunde multe secrete. Cei doi au mai fost despărțiți în trecut, iar motivul e total neașteptat

Citește și: Mădălina Ghenea și fotbalistul Nicolo Zaniolo și-au oficializat relația! Ce mesaje siropoase și-au trimis pe rețelele sociale

Citește și: Dan Bittman i-a cedat averea Lilianei Ștefan, după despărțire: „I-am lăsat tot și am plecat. Sunt foarte sărac”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter