Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă ascunde multe secrete. Cei doi au mai fost despărțiți în trecut, iar motivul e total neașteptat

Publicat pe

Ies la iveală detalii șocante despre divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe. Vestea că Pepe divorțează de Raluca Pastramă a venit ca un șoc pentru fanii acestuia, dar și pentru familia lor. Chiar dacă fetițele sunt prea mici ca să afle ce se întâmplă între cei doi părinți, Pepe a spus că nu este cale de întoarcere și că Raluca a fost cea care a luat decizia și că nu mai locuiesc împreună de două săptămâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare, conform unor surse din anturajul cuplului, că la mijloc ar fi vorba despre un episod delicat din trecutul căsniciei celor doi. Adevărul ar fi că Raluca l-a anunțat brusc pe artist că își dorește să plece la părinții ei, totul fără a oferi prea mult explicații.

 Înainte de decizia Ralucăi, se pare că Pepe s-a plâns apropiaților că soția sa a devenit brusc foarte rece cu el. De asemenea, sursele spun că atitudinea pe care Raluca o afișa în public era un normală, fiind extrem de atentă cu soțul ei și foarte iubitoare. Totuși, în intimitate, soția lui Pepe se comporta din ce în ce mai rece cu el.

Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe?

Surse din anturajul celor doi, citate de Spynews.ro, spun că în urmă cu au an și jumătate, aproape doi, în căsnicia artistului a existat un episod care a fost ținut departe de presă. La vremea aceea, se pare că Pepe și Raluca ar fi stat despărțiti în jur de o lună și jumătate. Și asta pentru că Raluca ar fi călcat strâmb.

După acest episod, despre care știu foarte puțini oameni, Raluca Pastramă s-a întors acasă și a reluat relația cu Pepe, crezând că totul va decurge bine, însă, se pare că nu a fost așa.

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă ascunde multe secrete. Cei doi au mai fost despărțiți în trecut, iar motivul e total neașteptatDivorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă ascunde multe secrete. Cei doi au mai fost despărțiți în trecut, iar motivul e total neașteptat

Problemele din trecut, episodul dintre ei, dar și atitudinea Ralucăi din ultima vreme au dus la ce se întâmplă acum: plecarea ei de acasă și anunțul divorțului.

Mai mult decât atât, după anunțarea divorțului, sursele din anturajul socrului artistului, spun că cei doi bărbați nu ar mai fi în relații foarte bune. Asta pentru că între Pepe și socrul lui ar fi acum un adevărat conflict pentru că acesta a încălcat niște înțelegeri făcute înainte de căsătorie.

Raluca Pastramă: „Aș avea multe de spus'

Mai mult, ea spunea la un moment dat că ar fi vrut să fie cunoscută mai în profunzime de către oameni, nu doar prin intermediul unor fotografii.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze’, spunea Raluca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter