Ce intervenție și-a făcut Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion. Artista își șterge trecutul, la fel ca Bianca Drăgușanu!

Publicat pe

Lidia Buble a decis, se pare, în îndepărteze din viața ei toate urmele care i-ar putea aminti de Răzvan. Iată la ce intervenție s-a supus artista!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut aproape 5 luni de când Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu, dar fanii lor încă mai speră la o împăcare, cu atât mai mult cu cât sperau că cei doi îndrăgostiți își vor lega destinele. Artista și omul de televiziune au avut o relație extrem de controversată și a durat o vreme până ce povestea lor de dragoste a fost acceptată – Lidia a fost acuzată frecvent că i-a distrus căsnicia iubitului ei -, dar au luptat pentru ea până la capăt.

Din păcate, relația lor nu a rezistat și, în cele din urmă, au pornit pe drumuri separate. Deși nu mai sunt împreună, cei doi continuă să formeze totuși un cuplu pe plan profesional și cel puțin până acum relația lor s-a rezumat la atât.

Lidia Buble își îndepărtează tatuajul făcut în timpul relației cu Răzvan

Se pare însă că Lidia Buble este pregătită să se despartă complet de trecutul amoros și de amintirile adunate în cei 8 ani de relație. Iar printre acestea se numără și un tatuaj despre care artista a mărturisit că are o semnificație importantă pentru ea. totuși, Lidia a decis să și-l înlăture, chiar dacă nu este vorva despre o procedură simplă…

„Am venit să-mi fac a treia ședință pentru îndepărtarea tatuajului, aici, la clinică. Sunt foarte fericită, pentru că până acum am făcut abia două ședințe și deja s-a dus super, super mult și… fără cicatrici', le-a spus Lidia Buble fanilor ei într-un InstaStory.

Ce intervenție și-a făcut Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion. Artista își șterge trecutul, la fel ca Bianca Drăgușanu!Ce intervenție și-a făcut Lidia Buble după despărțirea de Răzvan Simion. Artista își șterge trecutul, la fel ca Bianca Drăgușanu!

„Vreau să-mi repar greșeala făcută”

Și Bianca Drăgușanu a recurs la acceași soluție la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi, pentru a elimina orice dovadă a trecerii iubitului său prin viața ei. Cu siguranță blondina și-a regretat impulsul, deoarece desenul pe piele fusese făcut cu doar trei zile înainte de despărțirea de omul de afaceri…

Fosta iubită a lui Alex Bodi a publicat recent pe contul ei de socializare un filmuleț în care își întreba fanii despre un salon unde își poate șterge un tatuaj… Tatuaj care, evident, avea o semnificație specială pentru relația ei cu omul de afaceri.

„Din capitolul greșelile tinerii… în tinerețea mea de vinerea trecută, acest tatuaj îl regret săptămâna asta și insist să-l scot, pentru că face parte din greșelile tinereții. Unde îmi scot tatuajul? Vreau să-mi repar greșeala făcută', a spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației”

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar: „Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis”/ EXCLUSIV

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle își avertizează fiica: „Aș putea muri mâine!”

Citește și: Viața lui Jack Nicholson, scenariu de film! A crescut fără tată și abia după 4 decenii a aflat că sora lui îi era, de fapt, mamă…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter