Cum arăta Maria Chițu de la Survivor în trecut. Era total schimbată

Publicat pe

Maria Chițu de la Survivor a luat prin surprindere fanii show-ului și s-a clasat pe primul loc în topul eficienței pe teren a concurenților. Războinica nu a fost întotdeauna blondă. De-a lungul timpului a trecut prin mai multe schimbării radicale de look.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Separat de competiție, Maria Chițu a trecut prin transformări în ultimii ani. Cu toții am văzut-o blondă la Survivor, însă Războinica a avut mai multe look-uri de-a lungul timpului.

Cum arăta Maria Chițu de la Survivor în trecut. Era total schimbatăCum arăta Maria Chițu de la Survivor în trecut. Era total schimbată

Maria Chițu a reușit să ajungă pe primul loc în topul eficienței pe teren a concurenților. De asemenea, Războinica i-a luat apărarea de mai multe ori Elenei Marin în fața lui Zanni, fapt ce nu i-a încântat deloc pe Faimoși, potrivit kanald.ro.

Maria Chițu s-a apropiat de Elena Marin

Deși are cel mai bun randament pe traseu, Maria Chițu a reușit să-și supere colegii de echipă după ce s-a apropiat de Elena Marin. Coechipierii săi îi reproșează faptul că a început să ia din comportamentul Faimoasei, și anume să se victimizeze.

Citește și: Sora Războinicei Maria Chițu susține o concurentă de la Faimoși:

Citește și: Ce i-a apropiat pe Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor:

Citește și: Unde a plecat Anamaria Prodan după scandalul divorțului.

Citește și: Sorin Pușcașu, reacție dură la adresa foștilor colegi de la Survivor

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor. Adoră să pozeze sexy

Se pare că cele două au ajuns să-și facă confesiuni și să se îmbrățișeze înainte de culcare. Ba chiar au fost surprinse în momente tandre, când Elena s-a dus în baraca Războinicilor și a sărutat-o pe Maria pe obraz de noapte bună.

Indiferent de relațiile pe care le are cu ceilalți concurenți de la Survivor, Maria este iubită de public și asta se vede pe conturile ei de socializare. Războinica are mii de comentarii la fotografiile de pe Instagram. Ba chiar și-a impresionat fanii cu schimbările de look pe care le-a adoptat de-a lungul timpului.

Cine este Maria Chițu de la Survivor

Din dorința de a face față tuturor provocărilor din Republica Dominicană și ambiția pe care o are atunci când vine vorba despre concursuri, Maria Chițu s-a înscris la Survivor România.

Concurenta s-a înscris la casting alături de fratele ei, însă doar ea a fost selectată. Maria mai are o soră mai mică, în vârstă de 14 ani.

Când a intrat în competiție, Maria spunea că probabil va întâmpina dificultăți în a se înțelege cu colegii din echipa Războinicilor, pentru că ea are o fire foarte schimbătoare. Maria Chițu de la Survivor se descrie a fi o persoană impulsivă, dar și empatică în același timp.

De la vârsta de 15 ani, Maria practică dansul latino și, din imaginile publicate pe rețelele de socializare, reiese că adoră să pozeze sexy.

A studiat un an la Facultatea de Business și Turism, însă a renunțat pentru că și-a dat seama că nu este ceea ce își dorește. Maria Chițu de la Survivor a lucrat ca asistent manager, hostess și a colaborat cu agenții de modelling. 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter