Ce i-a apropiat pe Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor: "Sunt doi oameni care..."

Publicat pe

Apropierea dintre Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor le-a dat multora de gândit, mai ales după ce Războinicul „i-a furat' un sărut colegei sale. Sportiva a lămurit deja episodul sărutului, iar sora ei a vorbit despre motivul care ar sta, de fapt, în spatele apropierii dintre cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Maria Chițu și Albert Oprea au fost protagoniștii unui episod la Survivor, care a stârnit o serie de controverse și nașterea speculațiilor privind legătura lor, care în viziunea multora ar fi depășit granițele prieteniei.

De ce s-au apropiat Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor

Maria Chițu a fost luată prin surprindere cu un sărut de către Albert Oprea, în toiul nopții. Războinica a lămurit la acel moment că nu are o relație cu Albert, cu toate că glumele dintre ei i-a indus pe mulți în eroare.

Ce i-a apropiat pe Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor: "Sunt doi oameni care..."Ce i-a apropiat pe Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor: "Sunt doi oameni care..."

Sora Mariei Chițu a avut, la rândul ei, o intervenție pe acest subiect. Ea a spus motivul pentru care consideră că cei doi concurenți s-au apropiat la Survivor. Sora Războinicei crede că apropierea s-a produs după ce au fost marginalizați de către echipă.

'Nu îmi pot da cu părerea, nu știu ce se întâmplă acolo. Nu pot spune nimic sigur. Cred că sunt doi oameni care au fost marginalizați și din acest motiv s-au apropiat. Cât despre presupusa relație aștept să știu sigur înainte de a-mi da cu părerea. Cred că sunt doi oameni care au fost marginalizați și din acest motiv s-au apropiat. Cât despre presupusa relație aștept să știu sigur înainte de a-mi da cu părerea”, a transmis sora Războinicei pe rețelele de socializare.

Decizia luată de Maria Chițu după ce a fost sărutată de Albert Oprea

Maria Chițu nu s-a arătat prea încântată de gestul colegului ei, astfel că a luat decizia să nu mai dormă lângă Albert, ci lângă Adelina.

„Probabil adormisem și nici nu vreau să-mi imaginez că a făcut asta fără ca eu să știu, să mă pupe în somn. Chestia asta mă sperie un pic. Mi se face pielea de găină când mă gândesc. Nu aș vrea să mai dorm alături de el, mi-aș distanța patul de el, pentru că este ciudat să știi că nu ai făcut un lucru și să apară altceva”, a precizat Maria Chițu la acel moment.

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor.Adoră să pozeze sexy

Citește și: Gesturi tandre între Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor:„Te pup, iubi. Să știi că…'

Citește și: Ioana Ginghină, prima oară în public cu viitorul soț și cu fiica ei.Cum arată bărbatul care a cucerit-o

Citește și: Aida Parascan, acuzații grave pentru medicul care i-a monitorizat sarcina:„Nu exista risc de avort'

Albert Oprea: „Am dormit îmbrățișați'

Cu ceva vreme în urmă, Albert mărturisea că între el și Maria s-a legat o relație specială și încerca să justifice oarecum și cum au ajuns să doarmă împreună.

„Eu cu Maria am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine. Am apreciat-o de când a venit aici pentru că a fost sigura care a venit spre mine.

Am dormit îmbrățișați în ultimele seri, ăsta este adevărul. Mai este și frig, mai este și… asta e, a mărturisit Albert Oprea, la Survivor, la un moment dat.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter