Cine este Maria Chițu de la Survivor. Adoră să pozeze sexy

Publicat pe

Cine este Maria Chițu, noua concurentă de la Survivor? A intrat în echipa Războinicilor cu dorința de a se întoarce acasă cu marele premiu. Maria Chițu de la Survivor România este pasionată de dansurile latino și adoră să pozeze sexy.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Maria Chițu este cea mai nouă concurentă de la Survivor și s-a alăturat Războinicilor în competiția de la Kanal D. Tânăra a reușit să aducă și primele puncte, chiar din ziua în care a intrat pe traseu.

Cine este Maria Chițu de la Survivor. Adoră să pozeze sexyCine este Maria Chițu de la Survivor. Adoră să pozeze sexy

Din dorința de a face față tuturor provocărilor din Republica Dominicană și ambiția pe care o are atunci când vine vorba despre concursuri, Maria Chițu s-a înscris la Survivor România. Concurenta s-a înscris la casting alături de fratele ei, însă doar ea a fost selectată. Maria mai are o soră mai mică, în vârstă de 14 ani.

La 20 de ani, Maria Chițu de la Survivor este fan al concursurilor și își dorește să câștige această competiție. Preferatul ei din echipa Războinicilor a fost Musty, însă după eliminarea acestuia, favoritul a rămas Marius Crăciun.

Citește și: Cum a reacționat Maria Chițu după ce Albert a sărutat-o la Survivor: „Eu dormeam, și tu…”

Citește și: Cum arăta Raluca Dumitru de la Survivor înainte de operațiile estetice

Citește și: Cu ce s-a ocupat Ana Porgras de la Survivor după ce a renunțat la gimnastică: „Mă simțeam inutilă”/ INTERVIU

Citește și: Cu ce bărbați celebri s-a iubit Raluca Dumitru de la Survivor. Cristi Pulhac și nepotul lui Gigi Becali au cucerit-o

Citește și: Cum arăta Irina Ceban de la Survivor înainte de operațiile estetice: „Am avut un complex”

Cine este Maria Chițu de la Survivor

Noua concurentă de la Survivor România crede că va întâmpina dificultăți în a se înțelege cu colegii din echipa Războinicilor, pentru că ea are o fire foarte schimbătoare. Maria Chițu de la Survivor se descrie a fi o persoană impulsivă, dar și empatică în același timp.

De la vârsta de 15 ani, Maria practică dansul latino și, din imaginile publicate pe rețelele de socializare, reiese că adoră să pozeze sexy. A studiat un an la Facultatea de Business și Turism, însă a renunțat pentru că și-a dat seama că nu este ceea ce își dorește. Maria Chițu de la Survivor a lucrat ca asistent manager, hostess și a colaborat cu agenții de modelling.

Pentru cine nu a aflat deja, Maria Chițu este concurenta care se află pe primul loc în topul de la Survivor România. Războinica este cea care a adus cele mai multe puncte până acum, iar umărtorul pe listă este Ștefan Ciuculescu de la Faimoși.

Citește și: Cum arăta Maria Chițu de la Survivor în trecut. Era total schimbată

Citește și: Sora Războinicei Maria Chițu susține o concurentă de la Faimoși: „Merită să câștige Survivor”

Citește și: Ce i-a apropiat pe Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor: „Sunt doi oameni care…”

Cine ar fi crezut că Maria Chițu de la Survivor este o concurentă atât de puternică? Războnica rezistă în Republica Dominicană, iar familia o așteaptă acasă cu marele premiu. Maria Chițu de la Survivor a intrat în mai multe conflicte cu colegii săi, însă lucrurile s-au așezat acum.

Concurenta este susținută de sora ei, ba chiar aceasta a făcut declarații despre conflictul cu Albert. 'Comportamentul lui Albert e foarte greșit și nejustificat, s-a întors foarte repede împotriva Mariei uitând tot ce a făcut ea pentru el, câte jigniri a încasat pentru că a ales să îi țină partea. Albert este un om care nu apreciază ajutorul altei persoane așa cum ar trebui, un om care uită cine i-a fost alături și întoarce povestea cum dorește el, un am nesincer', a comentat sora Războinicei Maria Chițu de la Survivor.

FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter