Cine este Albert Oprea de la Survivor. Are afaceri de succes

Publicat pe

Cine este Albert Oprea de la Survivor? Albert Oprea de la Survivor este pregătit să ia pe toată lumea prin surprindere, cu o evoluție fabuloasă în concurs. Cu toate că are o vârstă relativ fragedă, 23 de ani, nu se teme deloc de provocări. S-a înscris la casting, iar acum face parte din echipa celor 12 războinici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Albert Oprea de la Survivor? Albert Oprea este un afacerist de succes, descriindu-se drept antreprenor de profesie. S-a născut în București și este pasionat din copilărie de actorie și sport. Este fascinat de lumea business-ului, urmând studiile universitare în domeniul administrării afacerilor.

„De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. mi se pare cea mai mare provocare din viață mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștigă competiția', a spus acesta.

Cine este Albert Oprea de la Survivor. Are afaceri de succesCine este Albert Oprea de la Survivor. Are afaceri de succes

Cine este Albert Oprea de la Survivor

Cine este Albert Oprea de la Survivor? Tânărul concurent are 70 de kilograme şi 1,71 metri înălțime. Este o fire atletică, pregătit să demonstreze oricând că poate face faţă probelor din Republica Dominicană. Este activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează des fotografii din vacanțe. Se pare că își permite să meargă în locații de lux, de unde pune pe internet imagini sexy, la bustul gol.

Survivor România sezonul 2 este pe cale să înceapă, iar 12 Războinici și 12 Faimoși urmează să concureze în cel mai intens reality show sportiv din România. Ajuns la cel de-al doilea sezon, Survivor România, cel mai intens reality al momentului, se pregătește să îsi trimită în „arenă’ luptătorii, în jungla din Republica Dominicană.

Citește și: Survivor România sezon 2. Cine sunt cei 12 Războinici din competiție

Citește și: Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor. A fost ofițer de marină

Citește și: Cine e Musty de la Survivor. Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristă

Citește și: Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

Cine este Albert Oprea de la Survivor? 12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta într-o competiție ce forțează toate limitele. Rezistența fizică și psihică, pregătirea sportivă, abilitatea de a se integra în echipă, puterea de adaptare la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul de acasă și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe concurenți cât mai departe în competiție.

Încă necunoscuți publicului larg, curajoși și hotărâți în demersul lor, cei 12 Războinici au profesii, povești de viață și preocupări foarte diferite, dar pe toți îi conduce dorința de a demonstra că sunt niște luptători și că merită să se afle la Survivor România sezonul 2.

Schimbare la Survivor, chiar înainte de plecarea concurenților

Cine este Albert Oprea de la Survivor? În acest sezon, 12 Faimoși și 12 Războinici au spus da provocării de a participa la Survivor România. Concurenții au fost conduși la aeroport de familii și de cei dragi, unde a avut loc despărțirea, care a fost destul de grea. O schimbare de ultim moment a avut loc chiar înainte de zbor.

Este vorba despre Ana Porgras, din echipa Faimoșilor. Din motive medicale, ea nu a mai putut pleca în Republica Dominicană, iar cea care a înlocuit-o este Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan și fosta asistentă TV de la ‘Răi da` buni.

Cine este Albert Oprea de la Survivor România? Războinicul a fost de multe ori pe primul loc în preferințele publicului, ba chiar la un moment dat i-a rugat să nu-l mai voteze. Mulți îl văd pe Albert Oprea ca fiind marele câștigător de la Survivor. Concurentul nu a stat deloc departe de conflicte și s-a certat cu aproape toți colegii săi, dar și cu Sebastian Chitoșcă de la Faimoși.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter