Misty, primele declarații despre nunta cu Keo: "Îmi doresc o ceremonie cu toți apropiații"

Publicat pe

Misty a vorbit pentru prima dată despre o posibilă nuntă cu Keo. Artista a dezvăluit cum își dorește să arate marele eveniment, dar și faptul că ia în considerare un al doilea copil. În plus, vedeta a arătat și ce intervenții estetice are, dar și ce ar vrea să-și facă în viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Se pare că Misty și Keo se gândesc la nuntă! Artista a spus că se vede mireasă într-o zi și a explicat cum își dorește să arate marele eveniment, dar fără să ofere prea multe detalii.

Mai mult, Misty ia în considerare și apariția unui al doilea copil, fapt pentru care ar amână o anumită intervenție estetică pe care și-o dorește.

Misty se vede mireasa lui Keo

Misty nu a evitat subiectul și a vorbit despre o posibilă nuntă cu Keo. Invitată la Antena Stars, artista a oferit câteva detalii despre cum ar vrea să arate marele eveniment.

Cântăreața a declarat că se vede purtând rochia albă într-o bună zi și că ar vrea ca la ceremonie să participe toți apropiații lor. Fiind o persoană credincioasă, Misty spune că pentru ea căsătoria reprezintă un pas important.

Citește și: Misty, declarații neașteptate despre relația cu Keo:

Citește și: O mai ții minte pe Misty, iubita lui Keo? A renunțat la muzică și s-a făcut psiholog!

Citește și: Andreea Bălan a împlinit 37 de ani.

Citește și: Ce se întâmplă cu Fulgy, la 3 săptămâni de la scandalul cu droguri:

Cam toate evenimentele importante din viața noastră au fost cât se poate de discrete și n-am făcut deloc tam-tam. Am mai spus că mă văd îmbrăcată în rochia aceea frumoasă albă, de mireasă. Îmi doresc o ceremonie cu toți apropiații noștri, să petrecem și să sărbătorim împreună și această unire prin căsătorie care e una binecuvântată de Dumnezeu'.

Sunt o persoană credincioasă, chiar dacă nu merg des la biserică. În sufletul meu sunt credincioasă, provin dintr-o familie de oameni credincioși. Datorită bunicii mele știu toate rugăciunile posibile', a declarat Misty.

Misty, despre un al doilea copil

Anul acesta, Misty a călcat pragul medicului estetician și și-a făcut o intervenție la nivelul feței, cu botox, pentru a scăpa de un rid de pe frunte. În plus, artista a spus că ia în considerare și un implant mamar.

Acest rid dintre sprâncene era foarte pronunțat, mă deranja, și mi se părerea că îmi punea mulți ani în plus. Mi l-a rezolvat doamna doctor', a spus Misty.

Ce ar împiedica-o pe Misty să-și pună silicoane ar fi apariția unui al doilea copil. Intervenția ar fi amânată dacă vedeta ar rămâne din nou însărcinată.

Într-un viitor îmi doresc o intervenție chirurgicală sau poate două. Am zis că dacă o să mai am un bebe, o am, dar dacă nu, aș vrea implant mamar într-un viitor apropiat sau îndepărtat. O viață avem, nu?'.

Nu este pentru prima dată când Misty mărturisește că se gândește la operații estetice. Artista consideră că are urechile clăpăuge și vrea să rezolve această problemă tot cu ajutorul unui medic estetician.

Este un complex pe care îl am de mică, vreau să-mi fac această intervenție care mă deranjează strict pe mine. Îmi dau seama că în mare parte este doar în capul meu, dar eu evit mereu coafuri cu parul întins pentru că mă deranjează urechile mele clăpăuge', a mai spus Misty.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter