Ce se întâmplă cu Fulgy, la 3 săptămâni de la scandalul cu droguri: "Urmează să reapară pe micile ecrane"

Publicat pe

Viorica de la Clejani este în culmea fericirii! Artista a făcut anunțul despre fiul ei, Fulgy, după ce a fost implicat în scandal după scandal. I-a pregătit apartamentul, precizând că fiul ei se va întoarce acasă cât de curând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Problemele s-au ținut lanț pentru Fulgy! Inițial, a fost prins drogat la volan și s-a ales cu dosar penal, apoi a fost inmplicat într-un alt scandal, fiind dat afară dintr-un cazino în timp ce făcea live pe Facebook. Apoi, a pornit un război cu Alex Velea, ar fi fost agresiv cu oamenii legii, iar în cele din urmă ar fi ajuns la Spitalul Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia'.

Ce se întâmplă cu Fulgy, la 3 săptămâni de la scandalul cu droguri: "Urmează să reapară pe micile ecrane"Ce se întâmplă cu Fulgy, la 3 săptămâni de la scandalul cu droguri: "Urmează să reapară pe micile ecrane"

Fulgy va ajunge curând acasă

După o perioadă în care nu s-a mai știut nimic despre ce face fiul Clejanilor, mama lui a făcut acum anunțul despre Fulgy: va ajunge curând acasă.

Viorica de la Clejani a făcut un filmuleț pe care l-a urcat pe rețelele de socializare. A filmat locuința lui Fulgy și a precizat că a venit să se asigure de faptul că totul va fi în ordine în momentul în care el se va reîntoarce acasă. Mai mult, ea a precizat că acest lucru urmează să se întâmple cât de curând, semn că acum Fulgy se simte foarte bine.

@vioricadelaclejani_

♬ sunet original – VIORICADELACLEJANI

Viorica de la Clejani a pregătit apartamentul pentru revenirea lui Fulgy acasă

Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super!

Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…'. ', a transmis Viorica de la Clejani în video-ul urcat pe TikTok.

Citește și: Alina, fosta iubită a lui Fulgy, a vorbit despre consumul de droguri:„În trecutul lui Fulgy erau niște fete…'

Citește și: Ce făcea Fulgy când ieșea în club. Bodyguardul lui face dezvăluiri:'Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva'

Citește și: Cum se înțelege Teo cu iubitul fiicei sale:„Acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă'/ EXCLUSIV

Citește și: Fulgy a jignit-o pe Viorica de la Clejani pe stradă:„Pe ce cânți, fă, tu?'

Ioniță de la Clejani: „Va avea niște restricții de la mine foarte tari'

Ioniță de la Clejani a menționat în urmă cu câteva săptămâni că în momenul în care se va reîntoarce, lui Fulgy i se vor impune anumite restricții.

Suntem oameni și cu toții greșim. Încercăm să fim alături în situații delicate, să ajutăm, să învețe dintr-o greșeală, să meargă mai departe. Asta facem noi ca și părinți. Fulgy este major, eu nu pot să-l iau să-l strâng de gât și să-i spun ai greșit. Nu se poate. E major și e responsabil de ceea ce face el. Dar el nu este un copil rău. Fulgy este un băiat bun, care nu a făcut față la tot ce e în jurul lui. (…)

Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest.Nu am vrut să mă enervez. Eu urăsc scandalurile.

El va înțelege din greșelile pe care le face, pentru că eu ca și tată nu o să-l ajut și nu să-l sfătuiesc să facă ceea ce a făcut. Va avea niște restricții de la mine foarte tari , a spus Ioniță de la Clejani.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter