(P) Top 5 articole vestimentare care se asortează ușor

Publicat pe

Există foarte multe momente în viață când ești luată prin surprindere de cineva cu o invitație într-un loc despre care nu știi nimic sau pur și simplu trebuie să pleci pentru a rezolva o situație, fără a avea mult timp pentru a te aranja. 

Cum machiajul nu poate fi neglijat, îmbrăcămintea este cea care urmează să se lipsească de creativitatea ta vestimentară. Pentru a merge la sigur cu ținuta, asigură-te mereu că ai unul dintre articolele vestimentare prezentate mai jos. 

Care sunt articolele vestimentare potrivite în orice ținută?

  • Tricouri damă

Topurile fac parte din categoria articolelor vestimentare cu o utilitate aparte deoarece ele pot fi combinate în diverse ținute, de la cele simple până la cele sofisticate. Tricourile oferă un aer relaxat și denotă un stil vestimentar casual.

Cel mai recomandat material atunci când vine vorba de tricouri, este bumbacul pentru că este fin pe piele și nu se freacă de aceasta, astfel încât să provoace iritații.

Două dintre secretele ținutelor simple dar impresionante, care au în componența lor tricourile, este calitatea și brandul acestora. Este bine să țineți cont în achiziția de tricouri damă, ca acestea să fie calitative și de preferat, să poarte numele unui brand renumit. Astfel de articole puteți găsi pe Fashiondeals.com. 

  • Blugi

Unul dintre cele mai rezistente materiale este denimul, avand o istorie de sute de ani. Din acest material sun confecționate multe articole vestimentare apreciate în toată lumea, printre care și blugii. Acest articol vestimentar poate completa o întreagă ținută, îi poate oferi lejeritate și un aer relaxat celei care îi poartă. 

Este bine să ai minim o pereche de blugi în garderobă, deoarece sunt foarte ușor de asortat și rezistă la multe dintre provocările murdăriei. Pot fi purtați în contexte diverse, iar volatilitatea de care dispun îi duce de la împrejurări pline de eleganță, până la cele mai comune. 

  • Balerini

Este indicat să avem măcar o pereche de balerini pentru că ei îmbină comoditatea, eleganța și stilul casual. Sunt potriviți pentru o ținută făcută în grabă pentru că se asortează la aproape orice și creează un look armonios. 

Când vine vorba despre acest tip de papuc este bine să îi achiziționăm pe cei într-o culoare neutră. În funcție de înălțime, poate fi ales un model cu talpă mai înaltă, însă acesta nu este un criteriu obligatoriu. 

  • Cămașă

Atunci când auzim de acest articole vestimentar ne gândim adesea la o vestimentație elegantă, însă există pe piață foarte multe tipuri de cămăși, din diferite materiale și cu un croi variat, care contestă această percepție, precum cămășile în carouri sau cele fără guler. 

Multitudinea de modele nu este singurul factor care face cămașa un articol esențial în situațiile agitate, ci și adaptabilitatea acestui articol vestimentar la celelalte piese care îi sunt alăturate. Cămașa reprezintă articolul care echilibrează balanța între casual și elegant. 

Acestea sunt articolele vestimentare care te pot salva atunci când ai nevoie de o ținută rapidă și sigură din punct de vedere estetic. Este important, totuși, să fii atentă la culori, la materiale și la accesoriile pe care le adaugi îmbrăcăminții. 

Sursă foto: Pexels.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter