Ce făcea Fulgy când ieșea în club. Bodyguardul lui face dezvăluiri: ”Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva”

Publicat pe

În contextul actualului scandal creat de Fulgy după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise, Samuel Costache, bodyguardul artistului, a făcut câteva dezvăluiri în direct, la TV. Iată ce a povestit acesta despre viața tânărului artist, dar și despre sumele pe care le cheltuia într-o singură noapte în club…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce Fulgy a intrat în centrul unui scandal imens la scurt timp după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise, atrăgându-l și pe Alex Velea în toată această poveste, bodyguardul acestuia Samuel Costache, a făcut recent niște precizări cu privire la stilul de viață al fiului Clejanilor. Invitat la Xtra Night Show, acesta a povestit, printre altele, cât cheltuia Fulgy într-o singură noapte în club.

Ce făcea Fulgy când ieșea în club. Bodyguardul lui face dezvăluiri: 'Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva'Ce făcea Fulgy când ieșea în club. Bodyguardul lui face dezvăluiri: 'Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva'

Bodyguardul lui Fulgy, despre sumele cheltuite de artist în club

Samuel Costache, bodyguardul lui Fulgy în anumite situații, a povestit la Dan Capatos în emisiune, în încercarea de a sări în apărarea tânărului, care este, de fapt, stilul acestuia de viață, dar și cât obișnuia să cheltuiască fiul Clejanilor într-o singură seară de distracție.

Are bani cât să se întrețină și să fie bine. Nu arunca cu bani prin cluburi, nu-i plăcea. Cheltuia câte puțin, cam 1.000 de euro la masă, într-o seară, cam așa.

Nu i-am cunoscut nicio iubită. Nu m-am băgat în viața lui amoroasă. Nu-mi spunea de aventurile lui. Mai vorbeam așa ca între bărbați, că mâine se vede cu alta și așa. Mai consuma alcool prin cluburi, ca orice. Nu bea așa mult, ca să uite de el. Și vin, și puțin whiskey.

Mă plătea undeva la 150-200 de euro, depinde când avea nevoie de mine. În noaptea de Revelion când a cântat cu Marga mi-a dat 800 de lei, 800 de lei pe două ore', a recunoscut bodyguard-ul lui Fulgy, potrivit antenastars.ro.

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie definitivă în privința scandalurilor cu Fulgy

Citește și: Fulgy, numele real. Fiul Clejanilor are trei prenume în buletin

Citește și: Mara Bănică s-a cununat religios. Prima imagine de la nuntă

Citește și: Ce face și cu se ocupă Mariana Moculescu, la 53 de ani

Citește și: În ce relație a rămas Smiley cu membrii trupei Simplu:„Fiecare dintre noi a privit înspre o direcție „/ EXCLUSIV

„Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva…”

Samuel Costache a mărturisit și că, de-a lungul timpului, a încercat să-l țină deoaparte pe Fulgy de necazuri, intervenind în momentele dificile. Bodyguardul și-a exprimat regretul cu privire la situația actuală a fiului Clejanilor.

Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva și eu, când simțeam că i se întâmplă ceva, interveneam imediat. Mie chiar îmi pare rău că a ajuns în anul ăsta la spital, la psihiatrie și chiar îmi doresc să iasă cât mai repede.

Tot timpul stăteam lângă el și nu veneau dealeri de droguri. Am fost o singură dată la el acasă și m-am simțit foarte bine cu el, nu a avut un comportament ciudat. Am băut suc, am ascultat muzică', a mai declarat bodyguardul lui Fulgy.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter