Mara Bănică s-a cununat religios. Prima imagine de la nuntă

Publicat pe

Mara Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cel care i-a devenit soț. Jurnalista și partenerul ei de viață s-au cununat religios în acest weekend, iar emoțiile nu au lipsit din peisaj. Mara a publicat o fotografie de la marele eveniment pe rețelele sociale, iar rochia pe care a îmbrăcat-o a fost absolut superbă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mara Bănică și iubitul ei și-au unit destinele pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu. Jurnalista a publicat pe 12 iunie o fotografie de la marele eveniment și putem observa că aceasta a ales o ținută specială. Mara Bănică a purtat o rochie lungă, roz pal, iar în mâini a ținut un buchet colorat cu flori. De asemenea, Mara Bănică a ales să nu poarte voal.

Mara Bănică s-a cununat religios. Prima imagine de la nuntăMara Bănică s-a cununat religios. Prima imagine de la nuntă

În ceea ce-l privește pe mire, căruia nu i se vede chipul în fotografia respectivă, acesta a fost îmbrăcat într-un costum bleumarin, cu tricou alb și pantofi alb sport. Internauții nu au ezitat să îi felicite pe cei doi și le-au urat casă de piatră.

Casa de piatră, sa fiți sănătoși și fericiti alaturi de cei dragi!', „Casă de piatră, mult noroc, fericire. O caldă îmbrățișare la toți din partea noastră cei din Iași' sau „Casa de piatra și mult bine!Dumnezeu să va binecuvânteze căsnicia cu bucurii!', sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios!Primele imagini de la nuntă

Citește și: Mama lui Ștefan Ciuculescu, despre parcursul fiului ei la Survivor:„Sper să apuce săptămâna viitoare'

Citește și:Ce face și cu se ocupă Mariana Moculescu, la 53 de ani

Citește și: În ce relație a rămas Smiley cu membrii trupei Simplu:„Fiecare dintre noi a privit înspre o direcție „/ EXCLUSIV

Mara Bănică și soțul ei s-au cununat religios

În fotografia din biserică publicată de Mara Bănică, doar chipul jurnalistei se poate observa mai clar. Aceasta nu a dezvăluit, până acum, numele alesului inimii ei și nici nu a publicat vreo imagine cu acesta. La un moment dat, Mara Banică a scris pe rețelele sociale că soțul ei nu este persoană publică și că el nu vrea să devină cunoscut.

Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun', povestea Mara Bănică într-o postare pe internet.

Mara Bănică are un fiu, pe Dima, dintr-o relație anterioră, însă, aceasta nu exclude posibilitate de a deveni mamă pentru a doua oară.

Mara Bănică vrea să fie din nou mamă

Mara Bănică a spus în urmă cu ceva timp că și-ar dori să devină din nou mamă și tot de băiat.

„Eu îmi doresc foarte mult un copil şi îmi doresc o familie în adevăratul sens al cuvântului.  Deci mi-aş dori să ştiu că îmi găsesc, în sfârşit pe cineva, cu care să stau aşa până mor eu sau moare el. Cred că un băiat mi-aș mai dori.

Nu mă văd mamă de fată, deloc, deloc. Îngrijorarea nu are legătură cu câţi copii ai. Dacă eşti mamă, eşti cu normă întreagă pentru fiecare dintre ei.  Dar cred că n-aş mai face aceleaşi greşeli, în ceea ce priveşte nebunia aia de cumpărături. Deci n-aş mai lua decât 6 bodyuri, pentru primele 3 luni şi pamperşi şi nu ştiu, sterilizator de biberoane,de exemplu.

Dacă un bărbat vrea să fie tatăl copilului meu ar trebui să aibă umor, să fie copt. Să fie un bărbat copt asta clar.  Nu ştiu, în jur de 40 de ani. Să aibă foarte mult umor. Să aibă o profesie, să-şi câştige banii şi cam atât. Să fie un om bun’, povestea Mara Bănică.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter