Mama lui Ștefan Ciuculescu, despre parcursul fiului ei la Survivor: „Sper să apuce săptămâna viitoare”

Publicat pe

Alina, mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor a discutat despre parcursul fiului ei în competiția de la Kanal D. Aceasta a mărturisit că a fost luată prin surprindere de plecarea lui Ștefan în Republica Dominicană și este de părere că are un dezavantaj pentru că a intrat mai târziu în competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina Ciuculescu, mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor a discutat despre fiul său în cadrul emisiunii „Ștafeta Mixtă'. Aceasta, fiind o bună cunoscătoare a competițiilor sportive, a discutat despre tensiunile dintre Faimoli, despre strategii și despre avantajele și dezavantajele fiului său. Mai mult decât atât, mama lui Ștefan a precizat că înțelege întru totul certurile din tabăra Faimoșilor, fiind normale într-un concurs de această anvergură.

Alina Ciuculescu a fost luată prin surprindere de plecarea fiului ei la Survivor România 2021, dat fiind faptul că la rândul ei era plecată la un campionat. Mama lui Ștefan a mai adăugat că nici măcar nu a apucat să își ia rămas bun de la fiul său, așa că nu știe cum s-a simțit Faimosul înainte de plecare, ce așteptări și ce dorințe a avut.

Citește și: Noi tensiuni între Zanni și Ștefan Ciuculescu la Survivor: „A fost ultima oară când am lăsat de la mine”

Citește și: Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, primele declarații după bătaia de la Survivor: „Doi arici…'

Citește și: Prezentatorul Daniel Pavel, despre scandalul dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă, la Survivor: „Ține și de orgoliu”

Citește și: Cătălin Moroșanu, despre scandalul dintre Zanni și Ștefan Ciuculescu de la Survivor: „Nu aș fi putut face așa ceva”

Mama lui Ștefan Ciuculescu: „A fost o surpriză când a plecat Ștefan'

Eu dacă mi-aș face o alianță și cred că așa ar face și Ștefan, noi suntem oameni de cuvânt, nu aș renunța la alianță, aș face orice ca să meargă bine. Probabil asta urmăresc și ei. Cred că toți așteaptă să ajungă la individuale, să răsufle ușurați și să își vadă de drumul lor. 

Să fiu sinceră, la noi a fost o surpiză când a plecat Ștefan.

A fost pe repede înainte. Eu eram la campionat, m-a sunat și mi-a zis că merge la Survivor. Nici nu ne-am întâlnit, deci nu știu dacă a plecat cu anumite așteptări, unde ar fi vrut să se situeze.'

Mama lui Ștefan Ciuculescu, despre parcursul fiului ei la Survivor: „Sper să apuce săptămâna viitoare'Mama lui Ștefan Ciuculescu, despre parcursul fiului ei la Survivor: „Sper să apuce săptămâna viitoare'

Despre certurile din tabăra Faimoșilor, Alina Ciuculescu precizează că sunt normale. Femeia mărturisește că sportivii sunt colerici și datorită personalității puternice discuțiile își fac simțită prezența. Despre Sebastian, Zanni și Ștefan, mama Faimosului declară că remarcă anumite similitudini între aceștia, motiv pentru care se pot teme unul de capacitățile celuilalt.

Alina Ciuculescu, despre certurile dintre Zanni, Ștefan și Sebastian: „Fiecare se manifestă în felul lui'

După primele 10 zile încep certurile. Mie mi se par lucruri normale. Orice sportiv de performanță este vulcanic. Sunt sporturi și sporturi, dacă nu ai o personalitate, nu poți să faci sport de performanță. La un moment dat explodezi. Este normal și la Sebastian și la Zanni și la Ștefan. Fiecare se manifestă în felul lui. 

Fiind de atâtea săptămâni favorit, ceilalți simt presiune, dar nu sunt în pielea lor. Le este puțin frică unuia de celălalt.

Sunt câteva strategii pe care ei le fac. Ei au fost împărțiți, dar sportivii care au caracter, personalitate, niciunul dintre ei nu s-au înșelat în privința celuilalt. A confirmat și Moro (n. red. Cătălin Moroșanu). Nu aș vrea să le dau dreptate, dar au perfectă dreptate.', a mai adăugat Alina Ciuculescu, mama lui Ștefan.

Zanni și Ștefan Ciuculescu seamănă! Anunțul făcut de Alina Ciuculescu

Potrivit mamei lui Ștefan, Zanni și fiul său ar semăna din mai multe puncte de vedere. Mai mult decât atât, deși Zanni și-a atras mai multe antipatii pe parcursul competiției, femeia mărturisește că îi place de el. Considerându-l asumat, mama lui Ștefan Ciuculescu a explicat că Zanni are comportament de bărbat alfa, iar lupta pentru supremație se va da între el și Ștefan.

„Și Zanni și Ștefan au caractere asemănătoare. Niciunul nu e mai breaz. Zanni are avantajul că e acolo de la început, iar Ștefan dezavantajul că a intrat mai târziu. Sunt doi masculi alfa. În momentul în care turma ar trebui condusă de trei masculi alfa, începe lupta pentru supremație. La Ștefan cred că e vorba despre a ajunge cât mai departe. Zanni este foarte asumat. Asta îmi place de mor. E number one. Cred că lui Ștefan nu i-a convenit un lucru, asta e clar, modul în care Zanni a vorbit cu Elena, nu poți să vorbești cu o femeie așa, indiferent ce ți-a făcut acea femeie.', a mai declarat Alina Ciuculescu în emisiunea citată anterior.

Cu toate acestea, Alina Ciuculescu a declarat că nu consideră că fiul său ar putea ajunge în finala competiției, având dezavantajul intrării târzii. Este de părere că Zanni îl ca propune pe Ștefan Ciuculescu spre eliminare chiar în cursul săptămânii următoare, iar deznodământul nu este favorabil fiului ei.

„Sincer, nu cred că va rezista până la final. Îmi doresc din toată inima să ajungă în primii patru. Sunt mulțumită să ajungă în semifinale, dar săptămâna asta e de foc pentru el. Cred că săptămâna asta va fi nominalizat de Zanni, pentru că va ieși din nou favoritul publicului. Sper să treacă de săptămâna asta și să apuce săptămâna viitoare.', a conchis Alina Ciuculescu, mama lui Ștefan ciuculescu, la Ștafeta Mixtă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter