Prezentatorul Daniel Pavel, despre scandalul dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă, la Survivor: "Ține și de orgoliu"

Publicat pe

Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România' nu s-a mai putut abține și a discutat despre scandalul momentului dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă au adus în prim-plan un conflict monstru, iar cei doi sportivi au fost la un pas de bătaie, din cauza unor dispute. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România', a dezbătut acest subiect la „Ștafeta Mixtă' și a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat între concurenții din Republica Dominicană.

Prezentatorul Daniel Pavel, despre scandalul dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă, la Survivor: "Ține și de orgoliu"Prezentatorul Daniel Pavel, despre scandalul dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă, la Survivor: "Ține și de orgoliu"

Daniel Pavel, declarații despre scandalul momentului

Deși Daniel Pavel a discutat destul de rar despre ce se întâmplă în spatele „ușilor închise', la „Survivor România', îndrăgitul prezentator al emisiunii a oferit câteva detalii, direct din Republica Dominicană, despre această situație. Cum presiunea este extrem de puternică în cadrul competiției, iar orgoliile cresc de la o ediție la alta, prezentatorul emisiunii a dezvăluit că întreaga dispută a început de la dorința lui Ștefan Ciuculescu și a lui Ștefan Chitoșcă să intre pe traseu, pentru a propulsa echipa lor către câștig.

Astfel, cum Daniel Pavel îi cunoaște cel mai bine pe concurenții de la „Survivor România', prezentatorul a mai adăugat că protagoniștii noului scandal sunt două firi puternice, doi sportivi excepționali, cu orgolii pe măsura abilităților lor sportive. Totodată, rolul de protector pe care Sebastian și l-a atribuit în relația cu Zanni este un alt factor care a dus la scandalul izbucnit între el și Ștefan.

Citește și: Cum arată fiul prezentatorului Daniel Pavel de la Survivor. Îi calcă pe urme tatălui!

Citește și: Cum arată casa în care locuiește prezentatorul Daniel Pavel, la Survivor: „M-am adaptat ușor”

Citește și: Boala de care suferă Daniel Pavel la Survivor: „În trei luni de emisiune, am dezvoltat o mică problemă'

De ce s-au certat Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă? Daniel Pavel, dezvăluiri direct din Dominicană!

„Se duce acul indicator către zona de avarie de multe ori, însă ei se liniștesc, ei sunt și niște personalități puternice și atunci e limpede că vor ajunge…


Însă, acolo, acolo este o chestie și de orgoliu profesional, pentru că amândoi sunt fotbaliști și sunt fotbaliști foarte buni. La Survivor, însă, nu este despre fotbal, nu este nici măcar despre sport și este acolo dorință, pentru că trebuie spusă acasă, de a intra pe traseu. De la asta a plecat, nicidecum băieții nu s-au dat înapoi să aducă ei punctul..Și-au spus lucruri, s-au spus lucruri ca pe stadioane, s-au ponderat, însă Ștefan a simțit nevoia să mai continue.

Ștefan s-a îndreptat către Zanni, Sebastian a simțit nevoia să protejeze.”, a mărturisit Daniel Pavel, pentru WOWbiz.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter