Cum arată casa în care locuiește prezentatorul Daniel Pavel, la Survivor: "M-am adaptat ușor"

Publicat pe

Daniel Pavel este prezentatorul emisiunii Survivor România de la Kanal D. Acesta locuiește, de când a început competiția, în Republica Dominicană. Acum, Daniel Pavel a făcut turul casei în care locuiește la Survivor. Casa este închiriată și se află în apropiere de locul unde au loc filmările.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel, Prezentatorul emisiunii Survivor România, a făcut turul casei în care locuiește la Survivor România. Acesta nu are parte de același tratament precum concurenții. Cu toții vedem în ce condiții grele trăiesc Faimoșii și Războinicii la Survivor: fără pături, dormind pe o podea de lemn și fără mâncare.

Cum arată casa în care locuiește prezentatorul Daniel Pavel, la Survivor: "M-am adaptat ușor"Cum arată casa în care locuiește prezentatorul Daniel Pavel, la Survivor: "M-am adaptat ușor"

Ei bine, Daniel Pavel are parte de un cu totul alt tratament. Prezentatorul emisiunii Survivor România locuiește într-o casă închiriată, cu etaj. Casa se află aproape de locul unde au loc filmările.

Daniel Pavel a făcut turul casei în care locuiește la Survivor. Prezentatorul TV se bucură de un living imens, de o bucătărie modernă unde își prepară cafeaua, dar și smoothie-urile.

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui împlinesc 7 ani de relație:”Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea”. Cu ce se ocupă Marina / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, are un fiu de 16 ani:”Știe 3 limbi străine și face liceul în Austria”/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni, în pericol de eliminare la Survivor?„Ai încălcat regulamentul'

Citește și: Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor.Luptătorul are o ruptură de menisc

Casa în care locuiește Dan Pavel la Survivor

Pe unul dintre pereți, Daniel Pavel are notițe despre viața Faimoșilor de la Survivor.

Am scos aici despre Faimoși. Să știu cum să îi prezint, mai interesant', a spus Daniel Pavel la Kanal D.

De asemenea, Daniel Pavel le-a arătat fanilor emisiunii Survivor România și locul în care doarme. Dormitorul se află la etaj și este o cameră simplă, în nuanțe deschise, iar pe pereți sunt expuse mai multe tablouri.

Din dormitor, Daniel Pavel are și o priveliște minunată în Republica Dominicană, iar seara se poate bucura de liniștea pe care i-o conferă peisajul.

Daniel Pavel, despre condițiile de la Survivor

Daniel Pavel s-a adaptat destul de ușor la condițiile de la Survivor.

Sunt o fire destul de adaptabilă la o multitudine de condiții și pe tipuri diferite de teren sau vreme. M-am adaptat destul de ușor apelând la „sinapse mai vechi de adaptare, dobândite când navigam ca ofițer de marină, în Atlanticul de Sud, spre Brazilia și Argentina. Mâncarea încă o descopăr, mă tot minunez de bogăția de fructe locale, absolut delicioase', a declarat Daniel Pavel pentru Viva!.

Este uluitoare natura în mijlocul căreia au loc filmările, care își urmează nestingherită cursul, indiferent de filmările noastre – o tarantulă tacticoasă trece peste mănunchiul de cabluri întinse, anunțată de păsările junglei, alertate, în cor. La câțiva metri de tarantulă trece, filmând close-up concurenții care merg la start, cel mai simpatic operator de pe set: roboțelul-cameră telecomandat, ce poartă numele – evident! – de R2', a mai spus Daniel Pavel.

Sursa Foto: captură de ecran wowbiz, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter