Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor. Luptătorul are o ruptură de menisc

Publicat pe

Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la Survivor, după o accidentare gravă, mai exact, luptătorul are o ruptură de menisc. Concurentul din echipa Faimoșilor a avut un discurs emoționant la consiliul de urgență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Competiția s-a încheiat pentru Cătălin Moroșanu și a fost eliminat de la Survivor, după ce a suferit o accidentare gravă pe traseu. Luptătorul a ieșit din competiție din cauza problemelor medicale, iar medicii i-au interzis să mai concureze. Vestea că Moro va părăsi Republica Dominicană a venit ca un șoc pentru ambele echipe.

Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor. Luptătorul are o ruptură de meniscCătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor. Luptătorul are o ruptură de menisc

„Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei.Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele.

Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste. Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o săieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi', a mărturisit Moroșanu înainte să își ia rămas bun de la colegii săi.

Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la Survivor și l-a făcut chiar și pe Starlin de la Războinici să lăcrimeze, concurentul cu care el se afla într-o continuă luptă. „Cu acești oameni pe care i-am și iubit și urât, împreună am făcut lucruri extraordinare, am luptat împreună, ne pupam, ne îmbrățișam și am trăit sentimenete extraodinare de mulțumire. Rolul meu aici se încheie. Să fiți mai buni, să vă iubiți. Eu văd altfel lucrurile acum. Fiți oameni adevărați și nu vă pierdeți pe voi inșivă', a conchis Cătălin Moroșanu. 

Citește și: Ana Porgras a dezvăluit ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață la Survivor: „Se trezea înaintea mea și…'

Citește și: Soția lui Cătălin Moroșanu, primele declarații după ce Faimosul s-a accidentat: „Să vină acasă întreg…'

Citește și: Sergiu Ciobotariu, tânărul venit călare la maternitate, a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu! Ce a făcut cu banii

Citește și: Numele adevărat al lui Cătălin Moroșanu de la Survivor. Ce probleme are cu Poliția din cauza numelui

Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la Survivor, după o ruptură de menisc

Faimosul a fost eliminat, după ce medicii i-au interzis să mai joace. Cătălin Moroșanu s-a accidentat pe traseu și s-a ales cu o ruptură de menisc, iar acesta a fost motivul pentru care a fost eliminat de la Survivor. Încă de la începutul competiției, luptătorul s-a temut de o accidentare gravă și iată că… de ce îți e frică nu scapi.

„Din motive medicale un concurent părăsește competiția Survivor România. În urma rezultatelor și analizelor, medicii au decis ca Survivor România să se oprească în această  seară. Sănătatea este de cea mai importantă pentru că oricât de mult v-ați dori să rămâneți în competiție, sănătatea are cel mai important rol.

Sunt accidentări și accidentări și unele pun probleme mai mari. Pentru un coechipier Survivor România, competiția se oprește aici. E un coechipier veteran de la început, cu un rol important în victorii și revenirea din înfrângeri foarte grele.  A luptat cu foamea, cu interacțiunile nu tocmai fericite, dar mereu a venit la joc. Din păcate, Survivor România se oprește în această seară pentru Cătălin Moroșanu', este anunțul făcut de Daniel Pavel. 

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter