Alex Bodi și Daria Radionova, despărțire cu scandal. „Toți nervii i-au căzut asupra mea”

Publicat pe

Alex Bodi și Daria Radionova au confirmat oficial despărțirea. Fiecare dintre cei doi are povestea lui și varianta sa de adevăr. Alex Bodi spune că separarea s-a produs din cauza unor episoade de gelozie din partea Dariei. Pe de altă parte, Daria Radionova susține că motivul despărțirii ar fi caracterul omului de afaceri, dar și modul în care el a ales să trateze relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Când toată lumea credea că Alex Bodi și Daria Radionova și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt, au apărut zvonuri în ceea ce privește destrămarea poveștii de iubire. Speculațiile au apărut după ce cei doi au ales să nu se mai urmărească pe Instagram. După câteva zile de atunci, a venit și confirmarea oficială a faptului că Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit.

Omul de afaceri a confirmat că nu mai formează un cuplu cu Daria și îi mulțumește pentru că i-a fost alături când se afla în arest la domiciliu.

„Ne-am despărțit acum două săptămâni, fără să ne mai certăm sau ceva de genul. Trec printr-o perioadă mai agitată a vieții mele și cred că tensiunile și-au spus cuvântul. E o femeie foarte OK și îi mulțumesc că a fost lângă mine în momentele respective. Nu ne mai urmărim (pe Instagram, n.r.) pentru că nu are sens, suntem fiecare cu viața lui', a declarat Alex Bodi pentru cancan.ro.

Alex Bodi și Daria Radionova, despărțire cu scandal. „Toți nervii i-au căzut asupra mea'Alex Bodi și Daria Radionova, despărțire cu scandal. „Toți nervii i-au căzut asupra mea'

Gelozia, motiv de despărțire

De asemenea, Daria Radionova i-ar fi făcut scene de gelozie lui Alex Bodi, motiv pentru care acesta nu a mai rezistat și a pus punct relației. Tânăra ar fi fost geloasă și pe Mădălina Ghenea în momentul în care omul de afaceri a început să o urmărească pe actriță pe Instagram și să-i aprecieze pozele.

„Referitor la Mădălina Ghenea, sunt un bărbat liber momentan. Doar o urmăresc, pentru că este o femeie superbă și cred că o urmăresc o mulțime de bărbați, deci nu e nimic ieșit din comun!', a mai declarat Alex Bodi, pentru sursa citată anterior.

Ba mai mult, Bianca Drăgușanu ar fi fost și ea motiv de ceartă între Alex Bodi și Daria, după ce Daria a tot adus-o în discuție pe fosta soție a afaceristului din cauza geloziei.

Citește și: Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor.Luptătorul are o ruptură de menisc

Citește și: Ce relație are Simona Hapciuc de la Survivor cu mama ei, care a părăsit-o la 3 ani:„Am momente când o înțeleg'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce pensie are Mitică Popescu, după 53 de ani de muncă:„N-am ajuns la sapă de lemn'

Citește și: Monica Gabor, vacanță de lux în Las Vegas.Cu cine au surprins-o paparazzi

Daria Radionova, despre despărțirea de Alex Bodi

Daria Radionova a vrut să aibă și ea un cuvând de spus după ce Alex Bodi a expus partea lui de adevăr. Aceasta a declarat că motivul pentru care s-au despărțit ar fi, de fapt, caracterul omului de afaceri și modul în care el a ales să trateze relația lor. Daria susține că a fost acuzată de Alex Bodi că nu-și mai arată afecțiunea față de el pe Instagram.

„Da, ne-am despărțit și se pare că motivul este că sunt un om rău. Am fost acuzată că, de când am plecat la Londra, nu am purtat inelul, nu am postat poze pentru el, nu l-am etichetat pe videoclipuri și am avut timp să-mi postez maşina, mâncarea și pisicile, dar nu am avut timp să postez nimic pentru el. Cel mai mare scandal s-a întâmplat când am avut Întrebări și răspunsuri pe Instagram și am ignorat toate întrebările despre el. Şi crede că am ignorat pentru că îl ascundeam şi am vrut să mă prefac că sunt singură.

El m-a insultat între orele 12:00-5: 30, din cauza acestui număr de social media. De atunci, am avut întotdeauna conflicte similare … Înțeleg că situația sa actuală îi aduce nervi și stres, dar recent toți nervii i-au căzut asupra mea şi nu mai pot suporta. Sunt genul de persoană căruia nu-i place să arate totul public, aşa cum am spus înainte viața privată este o viață fericită. Nu am postat cât a vrut el doar pentru că prefer să-mi păstrez relația pentru mine, nu pentru public!' a scris Daria Radionova pe Instagram.

Daria Radionova și-a neglijat afacerile pentru Alex Bodi

Daria Radionova continuă prin a spune că nu a vrut să profite de pe urma lui Alex Bodi, din punct de vedere financiar. Ba mai mult, ea susține că și-a neglijat afacerile și că a făcut sacrificii pentru a fi împreună cu Alex Bodi.

„L-am iubit din suflet, am fost alături de el în momente dificile… Nu i-am cerut niciodată nimic, mai ales financiar- niciodată. Mi-am oferit chiar ajutorul financiar, dacă era nevoie. Am pierdut una dintre afacerile mele, am pierdut bani, mă lupt cu familia și prietenii pentru el, mi-am părăsit viața din cauza lui…

Nu mi-a oferit niciun ajutor în schimb. Da, am plecat la Londra pentru că trebuie să mă „întorc în picioare', am pierdut foarte mult în aceste câteva luni… Nu mi-a păsat de afacerea mea şi de pierderile mele, dar trebuie să câştig totul înapoi şi, la viitorul meu, deoarece de asemenea, gândiți-vă nu am pe cine să mă bazez decât pe mine! Nimeni nu mă ajută financiar şi vă rog să rețineți- niciodată nu m-a ajutat, în afară de familia mea. Nu este ușor… și orice scrie media, realitatea este diferită', a mai adăugat Daria Radionova.

Daria Radionova îi dă dreptate Biancăi Drăgușanu

Daria Radionova a continuat prin a spune că tocmai acum o înțelege pe Bianca Drăgușanu. În ceea ce o privește pe Mădălina Ghenea, aceasta a spus că a văzut că Alex Bodi a început să urmărească altă femeie, doar că femeia respectivă nu îl urmăreșete înapoi.

„Apreciez că i-am cunoscut familia, știu cât de greu le-a fost să treacă prin toată această durere… plângeam împreună și ne rugam pentru el împreună. De asemenea, mama l-a tratat ca pe fiul ei. Și-a părăsit viața pentru a se muta la Londra pentru a avea grijă de pisicile mele în timp ce eram plecată. Se îngrijora mai mult pentru el, decât pentru ea însăși, mergea de multe ori la biserică, dimineața devreme, să se roage pentru el.

Deci, din partea mea – sunt clară și pură în fața lui Dumnezeu, am vrut doar să fiu alături de o persoană pe care o iubeam, care avea nevoie de sprijin şi ajutor într-un moment foarte dificil al vieții sale. Dar niciunul dintre aceste lucruri nu a fost apreciat.

Nu am menționat niciun cuvânt rău sau jignitor despre el, deoarece nu este stilul meu să mă despart într-un mod negativ. I-am oferit tot ce pot să ofer, am fost o persoană loială, iubitoare şi grijulie, cu inimă pură şi intenții pure', a mai scris Daria pe Instagram.

„Bianca a avut dreptate'

„Nu am de ce să mă supăr şi nu am nimic de regretat. A fost o lecție dificilă în viața mea şi sunt foarte recunoscător că am avut-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că – oamenii nu se schimbă şi abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg.

Da, am văzut că a început să urmărească o altă femeie, dar, din păcate, nu l-a urmărit înapoi, ce păcat. Indiferent cine va fi următoarea, nu mă va deranja. Îi doresc doar bine în viață și problemele sale să se termine şi să fie fericit. El a spus că am venit ca un înger în viața lui. Corect, dar îngerii nu trăiesc în iad, de aceea am plecat. Acest om poate declara orice vrea, amândoi ştim adevărul', a conchis Daria Radionova despre despărțirea de Alex Bodi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter