Cum a cunoscut-o Jador pe Georgiana: "Era ziua mea, aveam 50 de lei"

Publicat pe

Jador a făcut recent dezvăluiri despre relația lui cu Georgiana Elisei, femeia pe care a mărturisit că o iubește mai mult ca orice și pe care își dorește să o ia de soție. Pe vremea când s-au cunoscut, el era un student fără bani în buzunar, și nu artistul de azi, în jurul căruia roiesc toate femeile…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deși este unul dintre cei mai curtați artiști din showbiz, Jador nu a putut-o uita niciodată pe Georgiana, femeia care i-a fost alături atunci când nu avea un ban în buzunar și de a cărei dragoste dezinteresată nu s-a îndoit niciodată. Artistul a povestit în podcastul lui Damian Drăghici cum a cunoscut-o pe Georgiana și ce l-a făcut să se îndrăgostească de ea și să o iubească atât de mult.

Cum a cunoscut-o Jador pe Georgiana: "Era ziua mea, aveam 50 de lei"Cum a cunoscut-o Jador pe Georgiana: "Era ziua mea, aveam 50 de lei"

Jador și Georgiana s-au cunoscut când el era sărac

Nu o dată, Jador a povestit că este extrem de legat de Georgiana deoarece el și iubita lui s-au cunoscut pe vremea când el nu cunoscuse faima. Relația dintre ei a fost una strict dezinteresată, bazată pe sentimente sincere. De altfel, artistul a dezvăluit și ce poreclă i-a dat iubitei sale.

'Neagra este fata pe care am cunoscut-o în timpul facultății, am stat ceva timp cu ea. Și m-a cunoscut ca Ionuț, care era casier, și nu ca Jador, care are bani în buzunar și poate să mănânce ce vrea el.

Femeia are tot respectul meu, am spus mereu de ea și o să mai spun. Mi-aș dori din suflet să mă aștepte cât am de muncit. E româncă, îi spun neagra că pare ca țiganca', a spus Jador.

Citește și: Jador, declarație de dragoste pentru Georgiana, iubita lui: „Una și aceeași femeie…'

Citește și: Ce spun părinții lui Jador despre relația lui cu Georgiana: „L-a iubit și când era sărac”

Citește și: Jador a plâns în hohote la Survivor, când a citit mesajul de la Georgiana, fosta iubită:'Îmi doresc să mă căsătoresc cu ea'

Citește și: Jador de la Survivor a fost foarte sărac și a muncit cu ziua, de mic.De ce și-a dorit să devină preot

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole: „Țeluri diferite și multe traume din copilărie”/ EXCLUSIV

Jador a mărturisit și că a cunoscut-o pe Georgiana într-o zi importantă pentru el – chiar când își aniversa ziua de naștere.

„Era ziua mea, avem 50 de lei. Era un club acolo al studenților, unde cu 40 de lei puteai să bei toată noaptea. Acolo ne adunam cu toții, toți studenții de la ASE și Politehnică. Eram cu colegul meu de cameră din cămin și ăla a spus: Uite-o, mă, ce frumoasă e aia…și dansa frumos. M-am dus la ea să dansez cu ea. N-am crezut că mă bagă în seamă, că era prea frumoasă pentru mine. Dar m-a băgat. A fost cu mine”, i-a spus Jador lui Damian Drăghici.

Își dorește să o ia de soție

Chiar dacă multă vreme nu au mai format un cuplu, iar prin viața lui Jador au trecut mai multe domnișoare, gândul lui a rămas tot la Georgiana. Încă de când era la Survivor, artistul a mărturisit că, la revenirea în țară, are de gând să se însoare cu fosta lui iubită. Mai mult, acesta și-a găsit și naș de cununie în persoana lui Cătălin Moroșanu… Rămâne de văzut doar cum vor evolua lucrurile între el și Georgiana.

Jador i-a dezvăluit lui Damian Drăghici și motivul pentru care Georgiana este atât de importantă pentru el:

„Că l-a iubit pe Ionuț după Jador. Dacă mă așteaptă, o iau de nevastă. În lumea noastră e foarte greu să întreții o familie și să stai… pentru că eu nu stau noaptea acasă, casa mea e un hotel”, a mai spus Jador.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter