Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole: "Țeluri diferite și multe traume din copilărie"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Marius Manole are 42 de ani și o energie de invidiat. Celebrul actor nu și-a întemeiat o familie și ne-a povestit despre ce se întâmplă în viața sa amoroasă. Momentan, susține că nu mai crede în nimic, iar, până acum, nu s-a ivit momentul pentru a renunța la statutul de burlac.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ziceai la un moment dat că, în zilele noastre, relațiile amoroase sunt lipsite de romantism și în special de substanță. În mod firesc, o să te întreb… Tu cu dragostea cum stai? Mai crezi în iubirea necondiționată, în sufletul-pereche?

Proooooost, foooarte prooost. (râde) Acum nu cred în nimic. Mă bucur când întâlnesc oameni care sunt de niște ani împreună și încă se iubesc. Eu încă…

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole: "Țeluri diferite și  multe traume din copilărie"/ EXCLUSIVCe se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole: "Țeluri diferite și  multe traume din copilărie"/ EXCLUSIV

Până la 42 de ani nu ți-ai întemeiat o familie… Ai făcut până acum vreun exercițiu de imaginație în sensul ăsta? A existat cineva în viața ta pentru care ai fi renunțat oricând la statutul de burlac?

NU.

Marius Manole: „În zilele noastre e greu'

Ți se pare greu să stai o viață lângă un singur om? Crezi că monogamia în cuplu e un deziderat greu de îndeplinit? Te sperie faptul că, la un moment dat, iubirea se stinge?

În zilele noastre, cred că e greu. Sunt alte vremuri. Avem țeluri diferite și avem multe traume din copilărie. NU ȘTIM SĂ LE GESTIONĂM ȘI CLACĂM.

Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale? Dar cel mai trist?

Am avut multe momente fericite. Și multe triste. Mi-e greu să aleg.

Citește și: Cu ce se ocupă Marius Manole, în pandemie:”În sală 10 persoane, dar acasă vreo 9 – 10 mii de oameni”/ INTERVIU

Citește și: Marius Manole, dezvăluiri neașteptate:”Toată viața am trăit pe datorie și am fost în prag de alcoolism”

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă:„Am întârziat o oră la biserică'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Adela Popescu, însărcinată în 7 luni:„Îmi fac curaj să renunț la…'

Marius Manole: „Aș vrea să fiu mai egoist'

Dacă ai putea schimba ceva la tine, care ar fi acel lucru? Există vreun moment care ai vrea să nu fi existat?

Știu, sună ciudat, dar aș vrea să fiu mai egoist. Cu timpul meu, cu energia mea. Aș vrea să mă iubesc mai mult și să nu mă afecteze multe lucruri. Aș vrea să fiu mai consecvent. Sigur că a fost acel moment. Au fost mai multe chiar. Cu toții avem momente de cădere. Norocul e că de fiecare dată ne ridicăm. Puterea e încă la noi.

Care este cel mai mare defect al lui Marius Manole? Ce ți se reproșează
cel mai des? Și ce îți reproșezi tu însuți?

Că vreau să controlez totul. Că nu știu să mă bucur și să mă încarc din micile bucurii ale vieții. Că nu știu să prețuiesc mai mult ce am.

Ce îl face fericit pe Marius Manole

Care sunt cele mai importante lucruri de pe bucket list-ul tău? Ce-ți doreșți cu ardoare și nu ai reușit să faci până acum?

Să călătoreeesc muult, să iubesc, să mănânc enooorm și să fiu fit, să fac sport, să învăț trei limbi străine.

Ce te face fericit în momentul de față?

Faptul că oamenii care sunt în jurul meu sunt sănătoși. Restul e poveste.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter