Florin Călinescu l-a ironizat pe Fuego, la Românii au Talent: "De ce se duc bătrânelele la el la concert?"

Publicat pe

Fuego a căzut victimă recent unuia dintre momentele de „roast” ale lui Florin Călinescu, la Românii au talent. În pofida comentariilor împăciuitoare ale celorlați jurați, actorul a fost de neoprit, rememorând o întâmplare în care a fost implicată chiar și mama artistului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu a lovit din nou în cel mai recent episod al show-ului Românii au talent, actorul ironizându-l pe Fuego, în timp ce colegii săi de jurizare încercau să pună punct discuției, ce părea să devieze. Juratul a fost însă imposibil de oprit și, în stilu-i binecunoscut, s-a amuzat pe seama artistului. Mai mult, Călinescu a povestit și un moment inedit, în care s-a întâlnit cu mama lui Fuego…

Florin Călinescu l-a ironizat pe Fuego, la Românii au Talent: "De ce se duc bătrânelele la el la concert?"Florin Călinescu l-a ironizat pe Fuego, la Românii au Talent: "De ce se duc bătrânelele la el la concert?"

Fuego, luat peste picior de Florin Călinescu

Se pare că nimeni din showbizul autohton nu pare să-i scape lui Florin Călinescu, actorul neezitând să-și spună părerea, frust, în timpul pauzelor de la Românii au talent sau chiar după ce concurenții evoluează. Drept urmare, actorul a făcut de nenumărate ori glume cu tentă sexuală, dar a și ironizat numeroși artiști. După ce, recent, în vizorul său au intrat Irina Rimes și What’s Up și Vlăduța Lupău, acum a venit și rândul lui Fuego să fie comentat. Iar discuția a fost ulterior difuzată pe post…

Citește și: Amendă de la CNA pentru glumele cu tentă sexuală făcute de Florin Călinescu, la „Românii au talent”: „Pavel, să-ți dau un exemplar din cartea mea, Cum s-o bagi din prima”

Citește și: Florin Călinescu l-a atacat pe Whats Up, la Românii au Talent: „Să mor dacă am auzit de el'

Citește și: Florin Călinescu, dialog amuzant cu Andra, la Românii au Talent: „Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate…”

Citește și: Florin Călinescu a jignit-o pe Vlăduța Lupău, la Românii au Talent: „Cine p..a mea e?” Ce replică i-a dat Andra

Citește și: Florin Călinescu, lovitură sub centură pentru Cătălin Măruță. Observația care a lăsat-o mască pe Andra: 'Tu ești măritată cu păpădia aia'

„Andra: Da, el e, dar Fuego e din Turda. Aaaa, l-au făcut cetăţean de onoare, acum mi-am adus aminte. Cred că acum chiar locuieşte la Vălenii de Munte.

Florin Călinescu: Dar de ce se duc bătrânelele la el la concert?

Andra: Pentru muzica lui, îţi dai seama. E o muzică uşoară, dar nu actuală, vorbeşte mult între melodii, are un stil aparte.

Andi Moisescu: El e mai sensibil aşa”.

Dialogul a fost însă continuat de Florin Călinescu, în pofida faptului că Andra se simțea vizibil stânjenită, anticipând parcă urmarea.

Cum a decurs întâlnirea dintre Călinescu și mama lui Fuego

Florin Călinescu a continuat discuția, mărturisind de ce el nu ar cumpăra niciodată bilet la concertele lui Fuego, dar nici la spectacolele lui Grigore Leșe și Tudor Gheorghe. Amuzat, actorul a rememorat apoi momentul în care s-a întâlnit pentru prima oară cu mama lui Fuego și nu a uitat să glumească, evident, pe tema faimoasei piese cu bradul a artistului.

„Florin Călinescu: Nu mi-aş cumpăra niciodată bilet la concertele lui. Nici la Tudor Gheorghe, nici la Grigore Lese.

Andi Moisescu: Da, ai dreptate. Nu ţi se potrivesc aceşti artişti. E foarte corect, tu te-ai duce la Eminem, de exemplu.

Florin: De ce m-aş duce la Fuego?! Îmbodobește, mamă, bradul! Dar tu ce ai, mă…?! Tot mama să îţi îmbodobească bradul? Cu vestuța aia a lui… Am cunoscut-o pe maică-sa. Eram la un restaurant libanez şi a venit o femeie îmbrăcată într-o geacă lungă de piele: „Domnul Călinescu, sunt mama lui Fuego!' M-am panicat. I-am zis că sunt mare fan Fuego şi am toate albumele lui acasă. Cred că îmi dădea una de nu mai ajungeam niciodată în juriu', a conchis, amuzat, juratul de la Românii au Talent.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter