Florin Călinescu l-a atacat pe What’s Up, la Românii au Talent: „Să mor dacă am auzit de el”

Publicat pe

Florin Călinescu este cunoscut pentru sinceritatea de care dă dovadă la Românii au talent. Juratul nu se teme să spună ce gândește și acționează exact așa cum simte. Actorul a avut câteva remarci, până acum, la adresa Irinei Rimei sau a Ilincăi Vandici. De data aceasta, Florin Călinescu l-a luat în vizor pe Whats Up.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu nu se teme să spună ceea ce gândește la Românii au talent, emisiune difuzată de Pro TV. După ce actorul a avut unele remarci la adresa Irinei Rimes sau a Ilincăi Vandici, i-a venit rândul lui Whats Up. Totul a pornit de la porecla unui concurent.

Florin Călinescu l-a atacat pe Whats Up, la Românii au Talent: „Să mor dacă am auzit de el'Florin Călinescu l-a atacat pe Whats Up, la Românii au Talent: „Să mor dacă am auzit de el'

Robert Watzarka, un tânăr din Brașov, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit că porecla sa este „Watzi'. După ce au auzit acest lucru, Andra și Smiley și-au amintit imediat de colegul lor de breaslă, Whats Up.

„Ce tare! Aşa îi spunem lui Whats Up', a spus Andra, la Românii au talent.

Citește și: Florin Călinescu a jignit-o total gratuit pe Ilinca Vandici.Ce apelativ i-a adresat

Citește și: Florin Călinescu a criticat-o dur pe Irina Rimes, la Românii au Talent:„Piesa e foarte proastă și cred că…'

Citește și: Mihai Bobonete, despre fosta soţie a lui Răzvan Simion:„Mă rugam să o calce tramvaiul'

Citește și: Fiica lui Ion Dichiseanu, dezvăluiri despre starea tatălui ei:„Vreau să văd dacă pot dovedi că a fost malpraxis'

Florin Călinescu: „Whats Up e un artist?'

Florin Călinescu nu a înțeles la ce se referă Andra și a spus că nu a auzit niciodată de Whats Up.

Florin Călinescu: Când vorbeşti pe WhatsApp îi zici Wattsi?

Andra: Wattsi, ce faci, Wattsi? Aşa îi zicem noi, numele lui de scena e Whats Up.

Florin Călinescu: Cui, mă?

Andra: Lui Whats Up, e un artist.

Florin Călinescu: E un artist? Să mor dacă am auzit de el. N-am radio în casă, n-am ce să fac.

Florin Călinescu își asumă ce face la Românii au talent

Florin Călinescu a mărturisit că nu joacă niciun rol la Românii au talent, că reacțiile lui sunt naturale. Actorul a mai povestit că producătorii sau scenariștii nu i-au cerut să se comporte în vreun fel anume.

Ceea ce fac la emisiunea fac fiindcă aşa simt. Aşa sunt eu de felul meu şi atunci reacţionez, aşa cum o fac, în diferite cazuri. Nu mi-a cerut nimeni să mă comport într-un fel anume, nici producătorii, nici scenariştii’, a declarat Florin Călinescu pentru playtech.ro.

Florin Călinescu își asumă tot ce face și zice la Românii au talent. Actorul a spus că nu are nicio înțelegere cu cei de la Pro TV.

Îmi asum tot ce fac în scaunul acela, aşa cum mă vedeţi cu toţii. Eu jurizez şi ca atare îmi permit să mai comentez cum cântă unul, cum dansează altul, cum apare pe scenă, de ce apare pe scenă, ce vrea să-mi transmită sau să ne transmită. Nu am nicio înţelegere cu cei de la PRO TV. Sunt doar eu, Florin Călinescu!’, a declarat Florin Călinescu.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter