Vremea de Paște. Ce temperaturi se anunță în noaptea de Înviere

Publicat pe

Cum va fi vremea de Paște 2021? Meteorologii au anunțat ce temperaturi vor fi la începutul lunii mai și cum va fi vremea în toate zonele țării, inclusiv la munte și pe litoral. Iată prognoza meteo și pentru noaptea de Înviere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum va fi vremea de Paște 2021? Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi. În popor se spune că așa cum va fi vremea de Florii, așa va fi și de Paște. Meteorologii au anunțat prognoza pentru început de mai, precum și ce temperaturi vor fi în noaptea de Înviere.

Cum va fi vremea de Paște 2021

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a spus la ȘtirileProTv cum ca fi vremea de Paște. Vremea se încălzește începând de joi. Temperaturile cresc, cu precădere în zonele de sud-vest, sud-est și est a țării și ar putea ajunge chiar până la 25 de grade, a anunțat directorul ANM.

Pe 1 și 2 mai, însă, temperaturile mai scad, în jurul a 20-23 de grade Celsius. De asemenea, se vor înregistra ploi izolate în partea de nord-vest, centru și sud-est a țării.

În Oltenia, Muntenia, Moldova, precum și în partea de vest a țării se anunță 18-19 grade Celsius. Valorile sunt ușor mai coborâte de normalul climatologic.

Prognoza meteo pentru noaptea de Înviere

În noaptea de Înviere se anunță temperaturi cuprinse între 6 și 10 grade Celsius, iar în zonele sudice, sud-vestice și sud-estice ale țării va fi cel mai cald.

„De Înviere va fi o noapte liniștită. Este posibil ca dimineața să fie ceață în zonele centrale, nordice și sudice, cu valori nu preponderent negative, posibil doar în zona montană înaltă. În restul țării contăm pe valori la nivelul minimelor, în jurul la 6-10 grade Celsius. Cel mai cald va fi în zonele sudice, sud-vestice și sud-estice ale țării', a transmis Elena Mateescu pentru sursa citată.

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică:”Câtă vreme am notorietate…”/ EXCLUSIV

Citește și: Rețetă de pască din ciocolată.Desertul ideal pentru Paște

Citește și: Pepe și Raluca Pascu sunt divorțați, dar fac Paștele împreună:”Sărbătoarea se petrece în familie!”

Cum va fi vremea de Paște pe litoral și la munte

Se anunță preponderent vreme frumoasă de Paște pe litoral, însă este posibil să apară și câțiva nori pe cer și câteva ploi slabe. Temperaturile vor fi în jur de 18-19 grade Celsius.

În zona de munte, stratul de zăpadă va fi nelipsit, de aproximativ 40-50 cm în Valea Prahovei, 290 cm la Bâlea Lac și 190 de cm la Vârful Omu. Se vor înregistra valori agreabile, de circa 8-10 grade Celsius.

Sursa foto: pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter