Mihai Bobonete, despre fosta soţie a lui Răzvan Simion: "Mă rugam să o calce tramvaiul"

Publicat pe

Într-un moment de sinceritate, Mihai Bobonete i-a mărturisit lui Răzvan Simion că nu a suportat-o niciodată pe fosta lui soție, Diana. Mai mult, actorul a dat din casă mai multe intimități și a povestit în cadrul podcastului său de pe YouTube că Diana i-a făcut viața amară lui Răzvan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete și Răzvan Simion sunt prieteni foarte vechi, au trecut prin multe împreună, s-au susținut și ajutat în momentele grele. Și, la nevoie, s-au bucurat unul pentru celălalt când a fost cazul. Cum ar fi divorțul! Bobonete recunoaște că despărțirea lui Răzvan de Diana, după o căsnicie de 15 ani, l-a făcut foarte fericit.

Mihai Bobonete, despre fosta soţie a lui Răzvan Simion: "Mă rugam să o calce tramvaiul"Mihai Bobonete, despre fosta soţie a lui Răzvan Simion: "Mă rugam să o calce tramvaiul"

Mihai Bobonete recunoaște că nu a suportat-o niciodată pe Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, și asta pentru că îi făcea viața amară prietenului său. Actorul a făcut și o declarație șocantă în podcastul în care l-a avut invitat pe matinalul de la Antena 1.

„Să știi că ești singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorțul ca mănușa.”, a spus Bobonete, la care Răzvan Simion a reacționat cu jumătate de gură: „N-aș spune…”.

„Ba da, îmi aduc aminte de momentele alea când îți aduceam berea la pisoar, în club… ca să nu te vadă nevastă-ta și tot mă rugam ca la un moment dat să o calce tramvaiul. Acum, dacă o asculta, singur mă înjură. Dar la cât m-a înjurat ea de când mă știe, nu mă mai interesează o înjurătură în plus.”, a mărturisit Bobonete.

Răzvan Simion are o relație specială cu copiii lui

„Copiii fac foarte bine. Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pe aici pentru că nu are prietenii, nu are toate ustensilele cu care se dă. Acum strânge bani de motor. El seamănă mai mult cu Dani, deși fizic seamănă cu mine', a povestit Răzvan, la podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și: Giulia a fost înșelată, dar crede că infidelitatea se tratează:’Am fost pusă în situația asta’ / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose, adevărul despre Bogdan de la Ploiești și cum i-a afectat relația cu iubitul:„I-am zis să oprim nebunia’

Citește și: Jador se însoară, după Survivor.„Moroșanu o să fie nașul meu’

Cu cine se iubește acum Răzvan Simion, după despărțirea de Lidia Buble

Despărțirea lui Răzvan Simion de Lidia Buble a luat pe toată lumea prin surprindere, iar la scurt timp matinalul de la Antena 1 și-a găsit alinare în brațele altei femei. Este vorba despre Daliana Răducan, care a făcut parte din echipa ‘Visuri la cheie, emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

Cei doi au fost mult timp discreți, fiind dați de gol la un moment dat pe rețelele de socializare de către Ianca, fiica adolescentă a lui Răzvan Simion. De data aceasta, fericitul cuplu a decis să petreacă un weekend la mare și au postat chiar ei imagini împreună, pe rețelele de socializare.

Bruneta a postat tot pe rețelele de socializare un buchet imens de flori primit de la partener, alături de trei inimioare, semn că cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Cine este Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion

Daliana Răducan a făcut parte din echipa Visuri la cheie de la PRO TV și are propria afacere în București.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă', este autodescrierea pe care Daliana și-a făcut-o pe site-ul său.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter