Jador se însoară, după Survivor. "Moroșanu o să fie nașul meu"

Publicat pe

După eliminarea de la Survivor, unde a suferit multiple accidentări, Jador se însoară! Să-i fi schimbat percepția asupra vieții competiția din Republica Dominicană? Cert este că artistul și-a propus să-și pună pirostriile și, mai mult, și-a ales și nașul de cununie în persoana colegului său Cătălin Moroșanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După accidentarea pe care a suferit-o în urmă cu câteva săptămâni, Jador nu a mai putu intra pe traseele Survivor, medicii interzicându-i să mai continue competiția. Drept urmare, spre regretul fanilor săi, nu puțini la număr, artistul a fost eliminat din competiție. Odată cu revenirea în țară, Jador are planuri mari.

Jador se însoară, după Survivor. "Moroșanu o să fie nașul meu"Jador se însoară, după Survivor. "Moroșanu o să fie nașul meu"

Jador se însoară după Survivor

Deși este dezamăgit de deznodământul aventurii sale în Republica Dominicană, Jador este pregătit să-și reia viața de acolo de unde a lăsat-o și, mai mult, are de gânduri de însurătoare. Vestea că Jador se însoară le va întrista pe miile sale de admiratoare, însă artistul se gândește deja serios la asta. Drept dovadă, a mărturisit în consiliul de urgență că este pregătit să o ia de soție pe Georgiana și i-a cerut lui Cătălin Moroșanu să-i fie naș în momentul în care va face pasul.

„E greu să fii cunoscut, fetele te consideră urât și brunețel până să fii Jador, apoi, când ești Jador, ești frumos, ai toate calitățile. Mie îmi plac foarte mult fetele, nu știam dacă să mai rămân cu fata pe care o iubesc pentru că eu consideram că ea greșește. Moroșanu fost acolo și i-am cerut sfatul, și îl iubesc pentru sfatul ăsta. A promis că o să fie nașul meu', a mărturisit Jador la Survivor.

Citește și: Jador, eliminat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate: 'Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Jador s-a înscris la Survivor. Are legătură cu iubirea vieții lui, Georgiana

Citește și: Măruță, despre Jador: „Mă enerva, nu mi-a plăcut!'. Ce l-a făcut să-și schimbe părerea

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Jador s-a înscris la Survivor. Are legătură cu iubirea vieții lui, Georgiana

Citește și: Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână. Jador primește cel mai mult

Este cel mai greu show la care am participat vreodată

Înainte de a pleca acasă, Jador a transmis un mesaj emoționat și a vrut să mulțumească tuturor celor care l-au susținut și l-au ajutat în această competiție. După ce s-a aflat că este eliminat de la Survivor, Jador a mărturisit că acasă la el, în Bacău, situația financiară nu era una tocmai bună înainte ca el să ajungă celebru.

„Mulțumesc Kanal D că m-ați invitat la acest show! Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu.

Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador.

Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate’, a spus Jador.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter