Adevăratul motiv pentru care Jador s-a înscris la Survivor. Are legătură cu iubirea vieții lui, Georgiana

Publicat pe

Jador a recunoscut că unul dintre motivele pentru care a acceptat provocarea Survivor a fost pentru a reuși să o uite pe fosta lui iubită, Georgiana. Totuși, artistul a dezvăluit că nu poate să și-o scoată din minte și din suflet și face noi dezvăluiri despre cea care susține că este iubirea vieții lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jador a fost la un pas de eliminare, după ce săptămâni la rând a fost preferatul publicului. Faimosul încă se resimte după accidentarea puternică la genunchi, iar săptămâna trecută nu a fost cea mai bună pentru el. Nu a reușit să-și ajute echipa pe cât și-ar fi dorit și a fost nominalizat de către colegi spre eliminare.

Adevăratul motiv pentru care Jador s-a înscris la Survivor. Are legătură cu iubirea vieții lui, GeorgianaAdevăratul motiv pentru care Jador s-a înscris la Survivor. Are legătură cu iubirea vieții lui, Georgiana

Jador, la un pas de eliminare de la Survivor

Faimoșii au pus la cale o strategie bine pusă la punct pentru a se asigura că nu va mai fi eliminat vreun coleg de-al lor. Astfel, ei s-au gândit că Jador ar putea duce fără probleme votul, având în vedere numărul mare de voturi, de săptămânile anterioare.

Zanni a fost favoritul săptămânii, iar decizia lui de a o nominaliza pe Elena Marin nu a fost, de data aceasta, pe criteriu social, ci tot strategic. Concurenta a ieșit și ea în topul preferințelor publicului, cu alte ocazii.

Jador, despre Georgiana: „E singura care a mâncat pateu cu mine'

Totuși, cei doi nominalizați au avut un discurs înainte de a afla rezultatul final, iar Jador a vorbit despre ce a realizat pe parcursul competiției. A intrat pentru a o da uitării pe Georgiana, însă în cele trei luni petrecute în competiție și-a dat seama că, de fapt, ar trebui să lupte pentru ea.

„Dacă este vorba despre ceea ce am învățat aici, am învătat trei lucruri mari. Eu am venit la Survivor nu să câștig, am venit să uit o fată și mi-am dat seama că trebuie să lupt pentru ea. E singura care a mâncat pateu cu mine, restul vor doar parai, nu îl văd pe Ionuț de la tara, care a crescut desculț', a spus Jador.

Citește și: Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri:„Aflam, pur și simplu'

Citește și: Adela Popescu s-a simțit rău și a făcut un test COVID-19.„Nu mă puteam da jos din pat…'

Citește și: Un nou scandal între Jador și Zanni la Survivor:”Vorbești despre falsitate față de prieteni, când…”

Citește și: Ana Porgras, totul despre eliminarea de la Survivor:„Jador nu s-a gândit că o să plec'. De ce s-a certat cu Zanni

Jador: „Am făcut foamea toată viața că să ajung aici'

De asemenea, Jador a spus că a mai realizat cât de norocos este și cât de departe a ajuns prin muca și forțele proprii. Nu i-a fost ușor, însă a reușit să-și clădească o viața frumoasă afară.

„Am ajuns să cânt cu cei mai mari și să vorbim de la același nivel. Pentru mine e ceva wow. Și totuși nu eram mulțumit de cine sunt, voiam mai mult, mai mult. Era un egoism. Nu am făcut foamea numai aici. Am făcut foamea toată viața că să ajung aici. Într-o zi, mi-am dat seama când am venit la un joc că am văzut o mașină pe care o am acasă.

Dar înainte de asta am zis că e a unui bogătaș. Nu sunt un bogătaș, dar o am. Mi-am dat seama că am o viață frumoasă și mulțumesc că mi-ați dat ocazia să fac lucrurile astea frumoase aici', a mai spus Jador.

Nu în ultimul rând, Jador a precizat că și-a mai dat seama de un lucru, și anume că nu și-a ajutat suficient de mult sora. El a promis că atunci când va ieși din competiție o va ajuta să-și facă o casă, precum și-a ajutat și ceilalți frați.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter