Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri: "Aflam, pur și simplu"

Publicat pe

Ilinca Vandici este acum o soție și o mamă fericită, dar în trecut, când era într-o relație cu Ciprian Marica, a suferit din dragoste. Iată ce povestește vedeta despre relația cu fotbalistul și despre momentele lui de infidelitate, despre care ea a știut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vedeta Kanal D este extrem de discretă în privința vieții personale, însă nu a ezitat să răspundă cu sinceritate la unele întrebări privind trecutul ei – Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu Ciprian Marica. Cei doi au avut o relație de lungă durată, iar fotbalistul a înșelat-o nu o dată.

Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri: "Aflam, pur și simplu"Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri: "Aflam, pur și simplu"

Ilinca Vandici, înșelată de Ciprian Marica în repetate rânduri

Pe vremuri, Ilinca Vandici a suferit enorm din cauza lui Ciprian Marica, care, la vremea respectivă, spunea ea, ar putea fi iubirea vieții ei. din nefericire, relația lor s-a încheiat, iar asta deoarece fotbalistul a înșelat-o pe vedetă de nenumărate ori. Într-un podcast al actorului Radu Țibulcă, vedeta Kanal D a dezvăluit lucruri neștiute din relația cu Ciprian Marica, mărturisind că a aflat de fiecare dată când iubitul ei a înșelat-o.

Întrebată de actor cum afla când iubitul ei călca strâmb, Ilinca Vandici a dezvăluit totul:

„Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu. Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa', a povestit Ilinca Vandici.

Citește și: Adela Popescu s-a simțit rău și a făcut un test COVID-19. „Nu mă puteam da jos din pat…'

Citește și: Mirela Vaida, amenințată din nou: 'A spus că vrea să mă vadă în scaun cu rotile'

Citește și: De ce nu își face Oana Cuzino operații estetice: „Nu vreau să-mi schimb…”/ EXCLUSIV

Citește și: Gheorghe Zamfir, despre soția cu 44 de ani mai tânără: „E un înger, nu ajungem la 80 de ani fără ea”

Când Radu Țibulcă a întrebat-o care erau motivele certurilor, Ilinca Vandici a răspuns fără ezitare că discuțiile dintre ei se iscau din cauza infidelității lui Ciprian Marica.

'Infidelitatea lui! A lui, doar nu a mea. Iarăși vin și îți spun: Crezi în destin? Crezi în soartă? Crezi în karma? Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam'.

Ciprian Marica, mesaje către femei celebre din showbiz

De altfel, poveștile amoroase a lui Marica pe vremea când era iubitul Ilincăi au ținut multă vreme prima pagină în presă, iar aceasta nu a ezitat, ulterior, să vorbească despre asta. Printre vedetele cărora fotbalistul le-a trimis mesaje s-au numărat Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu.

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?'. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă.

Ea zice că nu, el zice că nu, eu zic că da. Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul! Dar vrei să-ţi spun ceva? Nu eu m-am umilit. Când am aflat cu cine şi de ce, nici măcar n-am putut să mă simt prost’, mărturisea Ilinca Vandici, la momentul respectiv.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter