De ce nu își face Oana Cuzino operații estetice: "Nu vreau să-mi schimb..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Știți cum se spune, că frumusețea fizică trebuie dublată și de o frumusețe interioară? Exact asta exprimă Oana Cuzino, în acest interviu, în care își pune pe tavă cele mai ascunse trăiri și sentimente. Vedeta PRO TV a ajuns la nivelul la care s-a „lepădat de tot ceea ce este rău și urât și trăiește frumos, așa cum toți aspirăm…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Care e cea mai mare teamă a ta? Încerc să nu îmi încurajez în niciun fel temerile, fobiile, anxietățile. Nu cred că este constructiv să mă focusez pe acestea și nu recomand nimănui.

Care este cel mai valoros lucru pe care îl ai (din punct de vedere
financiar)?
Nu pun preț pe valorile financiare și nu fac investiții în acestea, mai degrabă îmi place să investesc în noi – în educația fiicei mele, în călătorii, într-un stil de viață frumos și plăcut.

De ce nu își face Oana Cuzino operații estetice: "Nu vreau să-mi schimb..."/ EXCLUSIVDe ce nu își face Oana Cuzino operații estetice: "Nu vreau să-mi schimb..."/ EXCLUSIV

Oana Cuzino: „Fericirea este simplă'

Care este ideea ta despre fericire? Fericirea este simplă și trebuie să ne însoțească viața zi de zi, s-o identificăm în cât mai multe lucruri, gesturi, oameni din jur și imagini frumoase.

În ce ai vrea să te reîncarnezi, dacă acest lucru ar fi posibil? Într-un delfin, pentru a înțelege cum funcționează lumea total diferită, aici pe Pământ.

Ce personaj istoric îți place? Regina Maria.

Care este ocupația ta favorită? Navigarea pe site-urile medicale de specialitate, studii, articole, dar și participarea la workshopuri și congrese medicale, redactarea de articole pentru platforma mea, www.doc.ro.

Unde ți-ar plăcea să trăiești? Mi-ar plăcea să trăiesc undeva pe malul Mediteranei.

Ce detești la alții? Autocultivarea prejudecăților, rasismul, misoginismul, homofobia, discriminarea de orice fel…

Citește și: Cum reușește Oana Cuzino să arate la impecabil la 49 de ani.Ce mănâncă și ce reguli respectă cu sfințenie / EXCLUSIV

Citește și: Oana Cuzino are o fiică superbă care-i seamănă leit! Naomi a ajuns la vârsta majoratului și se pregătește de facultate:”Ea este versiunea mea mult îmbunătățită”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Oana Cuzino: „Nu am regrete'

Dacă ai putea să-ți schimbi un atribut fizic, care ar fi acela? Nu vreau să-mi schimb niciun atribut fizic, fiecare dintre noi suntem un mecanism fascinant și desăvârșit, într-o armonie cu sine, și este bine să păstrăm acest echilibru.

Care este cel mai mare regret pe care îl ai? Nu am regrete, toate au sensul lor, pe care îl înțelegem mai devreme sau mai târziu.

Ce admiri cel mai mult la o femeie? Bunătatea.

Ce admiri cel mai mult la un bărbat? Tot bunătatea.

Când și unde te-ai simțit cel mai fericită? Mă simt mereu cel mai fericită când sunt cu fiica mea.

Care este personajul de ficțiune pe care îl îndrăgești? Seinfeld.

Cu ce talent natural ai vrea să fii înzestrată? O voce frumoasă, pentru că ador muzica.

Oana Cuzino: „Viața este frumoasă, în fiecare moment'

Care este mottoul tău? Viața este frumoasă, în fiecare moment.

Ce ți se pare a fi culmea durerii? Nu vreau să mă gândesc la asta.

Pentru ce greșeală ai cea mai mare toleranță? Depinde de context, persoană, justificările care i-au împins pe oameni în acea greșeală… Cred că trebuie să avem disponibilitatea de a înțelege și a ierta.

Care este principalul tău defect? Cred că toți oamenii sunt foarte
buni și iau de bune enunțurile lor.

Pe cine admiri din viața reală? Foarte mulți oameni, medici în special, dar nu numai, dedicați celor din jur, pasionați de munca de zi cu zi.

Oana Cuzino: „Nu disprețuiesc pe nimeni'

Pe cine disprețuiești dintre contemporani? Nu disprețuiesc pe nimeni în special, cred că fiecare om este un amestec de lucruri bune și rele, iar acestea au de multe ori o explicație. Bineînțeles, asta nu înseamnă că sunt acord cu atitudinea sau comportamentele greșite.

Ce I-ai spune lui Dumnezeu dacă L-ai întâlni? Că-I mulțumesc că a creat omul, în perfecțiunea lui, precum și întregul univers care lucrează în favoarea noastră.

Cum ai vrea să mori? Nici la asta nu vreau să mă gândesc…

Care este starea ta de spirit actuală? Minunată! Sper că și a ta, cel care
citești asta, acum!

CITEȘTE MAI MULTE INTERVIURI CU VEDETE ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter