Jador, eliminat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate: ”Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând”

Publicat pe

Jador a fost eliminat de la Survivor România din cauza problemelor medicale. Parcursul său în competiția din Republica Dominicană a ajuns la sfârșit, deși el nu și-a dorit acest lucru. Înainte de a pleca de la Survivor, Jador a transmis un mesaj emoționant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După accidentarea pe care a avut-o în urmă cu câteva săptămâni, artistul nu a mai putut intra pe traseele de la Survivor. Medicii i-au interzis lui Jador să mai continue competiția la Survivor România, astfel că Faimosul a fost eliminat spre surprinderea telespectatorilor, dar și a colegilor săi din emisiune.

Jador, eliminat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate: 'Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând'Jador, eliminat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate: 'Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând'

Înainte de a pleca acasă, cântărețul a transmis un mesaj emoționat și a vrut să mulțumească tuturor celor care l-au susținut și l-au ajutat în această competiție. După ce s-a aflat că este eliminat de la Survivor, Jador a mărturisit că acasă la el, în Bacău, situația financiară nu era una tocmai bună înainte ca el să ajungă celebru.

„Mulțumesc Kanal D că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu.

Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador.

Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate', a spus Jador.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Jador s-a înscris la Survivor. Are legătură cu iubirea vieții lui, Georgiana

Citește și: Măruță, despre Jador: „Mă enerva, nu mi-a plăcut!”. Ce l-a făcut să-și schimbe părerea

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Jador s-a înscris la Survivor. Are legătură cu iubirea vieții lui, Georgiana

Citește și: Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână. Jador primește cel mai mult

Jador, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor

Artistul a mărturisit că a învățat o mulțime de lucruri din această experiență și a povestit cu lacrimi în ochi momente din copilăria lui. Jador a declarat că nu va uita prea curând această experiență pe care a trăit-o la Survivor România.

„Cea mai importantă lecție pentru mine a fost că stăteam în baracă jos, desculț, și gătea Majda și îmi aminteam de copilăria mea, cum stăteam cu frații mei în  jurul sobei și mâncam borș si a doua porție nu mai era, nici acasă nici aici. Asta e lecția pe care am învățat-o, oricine ai fi, poți oricând să cazi jos. Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând. Mulțumesc oamenilor că mă iubesc, niciodată nu o să uit de unde am plecat. Eu sunt Ionuț, nu sunt Jador ', a mai spus Faimosul.

Concurentul își aduce aminte de prima lună în competiția la Survivor și a mărturisit că dintre toți, el avea cel mai des nevoie de îngrijiri medicale.

„Prima luna a fost cea mai grea. Am plâns de foame, a fost foarte greu, dar mă bucur că m-ați invitat și am avut oportunitatea să vin aici. Mi-am rupt dintele, piciorul, spatele stomacul. Luam pastile cu pumnul și nu știam pentru ce sunt. Am fost cel mai bolnăvicios de aici. A fost minunat. Dacă eu m-am accidentat, înseamnă că trebuie să câștige unul care chiar are nevoie', a mai declarat Jador.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter