Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul la Survivor și și-a sunat soția. „N-am mai rezistat”

Publicat pe

Competiția Survivor România devine din ce în ce mai dificilă pentru concurenți. După ce Zanni a încălcat regulamentul, alți doi Faimoși s-au abătut de la regulile impuse în Republica Dominicană. Culiță Sterp și-a riscat viața pierzându-se prin junglă, iar Sebastian Chitoșcă a încercat să ia legătura cu soția lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au încălacat regulamentul la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Cântărețul s-a pierdut prin jungla din Republica Dominicană, astfel punându-și viața în pericol.  Sebastian Chitoșcă a încercat să facă rost de un telefon și să ia legătura cu soția sa, Alexandra, în timp ce cu toții se aflau la jocul pentru recompensă.

Sebastian Chitoșcă a recunoscut că a greșit, însă nu regretă fapta făcută. Faimosul a mărturisit că, de 8 ani de când sunt împreună, niciodată nu au fost despărțiți atât de mult timp.

Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul la Survivor și și-a sunat soția. „N-am mai rezistat'Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul la Survivor și și-a sunat soția. „N-am mai rezistat'

Sebastian Chitoșcă a luat legătura cu soția lui la Survivor

Sebastian Chitoșcă a mai afirmat că, pur și simplu nu a mai rezitat și că ar fi plecat și înot acasă dacă ar fi fost posibil.

Am încercat să iau legatura cu soția mea. Nici nu are rost să scot în evidență că sunt patru luni. De când sunt cu soția mea de 8 ani de zile, mai mult de două săptămâni nu ne-a despărțit nimic. Sărăcie boagtie, certuri și probleme. M-am trezit în acea dimineață, nu mai aveam stare să fac nimic. Pur și simplu simțeam că vreau să plec înot acasă, dar nu aveam nicio șansă. Nu știu ce înțeleg oamenii de acasă din emisiunea asta, dar este închisoare', a mărturisit Sebastian Chitoșcă la Survivor România.

Citește și: Soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor rupe tăcerea despre ieșirile lui necontrolate:„Se enervează repede'

Citește și: Ce va face Albert Oprea cu banii dacă va câștiga Survivor:„Nu am relații, nu am părinți bogați'/ EXCLUSIV

Citește și: Jador, eliminat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate:'Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând'

Citește și: Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a încălcat regulamentul la Survivor:„E așa o greșeală majoră?'

Sebastian Chitoșcă de la Survivor a încălcat regulamentul

Sebastian Chitoșcă a continuat prin a spune la Survivor România că a vrut să îi scrie doar două rânduri soției sale, faptul că o iubește și că îi e dor de ea. Faimosul a mai spus că nu este mândru de ceea ce a făcut și le-a cerut iertare ambelor echipe și telespectatorilor.

Având în vedere că acasă am lăsat o situație destul de grea și cu fratele meu, mama, familia, nu am mai rezistat. Am încercat să fac rost de telefon din răsputeri și am ținut să scriu două fraze soției mele, să-i spun că o iubesc mult, că îmi este dor de ea.  Nu-mi pare rău, pentru că am făcut tot ce am simțit pentru femeia cu care eu o să mor și atât. Îmi cer scuze oamenilor de acasă. Nu e demn ce am făcut. Îmi cer scuze față de ambele echipe. Nu sunt mândru de ce am făcut', a continuat Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp vor fi penalizați

Având în vedere faptul că regulamentul a fost încălcat, vor exista consecințe pentru Sebastian Chitoșcă, dar și pentru Culiță Sterp. În edițiile următoare ale Survivor România, producătorii vor ajunge la o concluzie și vor decide cum anume vor fi penalizați cei doi Faimoși.

Pe de altă parte, tot în consiliu de urgență de aseară, a fost anunțat că Jador nu mai poate continua să lupte la Survivor. În momentul în care, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat că Jador părăsește competiția Survivor, Sebastian Chitoșcă a izbucnit în plâns. Emoțiile l-au copleșit încrucât credea că el va fi eliminat din cauză că a încercat să ia legătura cu soția lui, Alexandra.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter