Soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor rupe tăcerea despre ieșirile lui necontrolate: „Se enervează repede”

Publicat pe

Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, a vorbit despre cum a fost văzut Faimosul de către oamenii de acasă. De asemenea, aceasta a spus că își face griji pentru soțul ei pentru că a dat naștere la tot felul de controverse. Mai mult, soția lui Sebastian Chițoșcă rupe tăcerea despre ieșirile lui necontrolate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor, a vorbit despre soțul ei în cadrul emisiunii Ștefa Mixtă de pe Wowbiz.ro.

Aceasta a spus că își face griji pentru Faimos pentru că știe că este foarte vocal și pentru că a devenit o „persoană controversată' în Republica Dominicană.

„Îmi fac multe griji în momentul de față, pentru că Sebi este o persoană foarte controversată acolo. Sincer, mă așteptam. Sebi este o persoană foarte ambițioasă și foarte vocală, într-adevăr. Este o persoană mai aprigă, se enervează mai repede, dar în același timp… îl compar cu sucul acidulat, când îl agiți. Am văzut că de fiecare dată când a avut o reacție mai nervoasă, a mers să își ceară scuze și își dă seama.

Mai e și din cauza condițiilor', a spus soția Faimosului, pentru wowbiz.ro.

Soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor rupe tăcerea despre ieșirile lui necontrolate: „Se enervează repede'Soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor rupe tăcerea despre ieșirile lui necontrolate: „Se enervează repede'

Alexandra, despre apropierea lui Sebastian de Zanni

Alexandra a spus că a intuit că Sebastian Chitoșcă se va apropia de Zanni la Survivor pentru că au caractere asemănătoare. De asemenea, soția Faimosului crede că Sebi a deranjat prin faptul că este vocal.

Fiecare a venit cu un plan de acasă, așa cum a zis și Sebi în ultimele săptămâni. Sebi a venit în mijlocul lor, a fost mai vocal și probabil a deranjat. Eu am văzut emisiunea de acasă, în primele săptămâni și mi-am dat seama că se va apropia de Zanni. Au caractere asemănătoare. Sebi este același tipar, s-au intuit.

Sebastian a și zis că vrea să fie pe cont propriu și că nu mai vrea să intre în niciun grupuleț', a mai mărturisit soția lui Sebastian Chitoșcă.

Citește și: Scandal între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor:„Cum îți permiți să mă înjuri 10 minute?'

Citește și: Cine este Vera Miron de la Survivor.E divorțată și își crește singură copilul

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor.Adoră să pozeze sexy

Citește și: Drama lui Bogdan Mocanu.De ce plânge de trei ori pe an, în aceleași zile

Alexandra, despre relația cu Sebastian Chitoșcă de la Survivor

Alexandra nu se aștepta ca Ana Porgras să fie eliminată de la Survivor. Soția lui Sebastian Chitoșcă spune că, odată cu placarea Faimoasei, o să înceapă să se destrame și grupulețele.

Eu cred că după eliminarea Anei, care mi s-a părut ceva wow, o să se schimbe apele acolo și cred că și Sebi va fi mai liniștit, nu va mai fi la fel de vocal. O să se cam spargă grupurile, din punctul meu de vedere', a spus soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor.

În ceea ce privește relația dintre ei doi, soția lui Sebi spune că acesta a fost mereu foarte sincer cu ea, lucru care o deranja la început.

„În primul an de relație, el era foarte sincer cu mine, îmi spunea adevărul fără să îl ambaleze, iar pe mine mă durea. Îl rugam din tot sufletul meu să nu mai facă asta cu mine. Acum, după 8 ani de relație, mă simt mult mai puternică, mai stăpână pe mine. Dacă nu ar fi fost așa cu mine, niciodată nu aș fi reușit', a conchis soția lui Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă primea multe mesaje urâte

Alexandrei i-a fost teamă la început să citească comentariile pe care le primea de la oameni Sebastian Chitoșcă. Aceasta a spus că soțul ei primea foarte multe mesaje urâte în momentul în care a intrat în competiție, dar acest lucru s-a schimbat pe parcurs.

„Într-o seară am citit toate comentariile, le-am luat de la început. Inițial mi-a fost frică, mai ales când am văzut atâtea intrigi la tv, am vrut să mă protejez într-un fel, să nu mă enervez. Când a intrat în competiție, primise foarte mult hate, nu știu dacă erau 10-20 de mesaje frumoase la adresa lui, ceea ce s-a cam schimbat acum, pentru că a început să aducă puncte, iar atunci a început să își câștige publicul', a spus Alexandra.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter