Ce a făcut Culiță Sterp 10 ore în junglă, la Survivor: "Am băut apă din balta crabilor"

Publicat pe

Culiță Sterp a trăit clipe de coșmar la Survivor! Concurentul a fost căutat ore în șir de către colegii săi și de Paza de Coastă dominicană, după ce s-a rătăcit în junglă. Artistul a mărturisit ce l-a determinat să încalce regulamentul concursului, dar și prin ce a trecut în tot acest timp.

După patru luni petrecute în competiție, Culiță Sterp a clacat și a făcut un gest neașteptat, alertându-i nu doar pe colegii săi de la Survivor, ci și Paza de Coastă dominicană, după ce s-a rătăcit în junglă, unde a petrecut, de unul singur, nu mai puțin de 10 ore. Faimosul a clacat din cauza dorului de casă și de iubita lui și astfel a reușit să alerteze pe toată lumea.

Ce a făcut Culiță Sterp 10 ore în junglă, la Survivor: "Am băut apă din balta crabilor"Ce a făcut Culiță Sterp 10 ore în junglă, la Survivor: "Am băut apă din balta crabilor"

Culiță Sterp a rătăcit în junglă, la Survivor, ore-n șir

Culiță Sterp a mărturisit că este foarte afectat de faptul că nu poate împărtăși această perioadă cu viitoarea lui soție, Daniela, care este însărcinată, iar dorul de casă l-a făcut să simtă nevoia să se izoleze. Altfel, a pierdut noțiunea timpului și, în cele din urmă s-a pierdut în jungla dominicană. Faimosul a fost căutat ore în șir, iar colegii săi au fost foarte panicați de lipsa artistului.

Daniel Pavel: „Culiță, ai depășit perimetrul permis, ai creat îngrijorare, ți-ai pus viața în pericol”.

Culiță Sterp: „Așa e, am depășit perimetrul insulei, m-am îndepărtat cam mult. Nu este o perioadă ok pentru mine, am patru luni de când nu sunt alături de viitoarea mea soție. Mă simt vinovat că știu că este singură și însărcinată. Am vrut să stau puțin singur, dar m-am dus cam departe și nu am mai știut drumul înapoi”.

„Am străbătut jungla și am intrat în apă. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta. Îmi cer scuze. Mi-au spus și colegii că m-au căutat toată ziua, i-am pus pe drumuri și pe ei și pe cei de la poliția de coastă”, a mărturisit Culiță Sterp.

Citește și: De ce a plecat Culiță Sterp de la Survivor și cum a ajuns să se rătăcească 10 ore: „Am plâns ca un copil”

Citește și: Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a încălcat regulamentul la Survivor: „E așa o greșeală majoră?”

Citește și: Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul la Survivor și și-a sunat soția. „N-am mai rezistat'

Citește și: Jador, eliminat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate: 'Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând'

Citește și: Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână. Jador primește cel mai mult

Cum a supraviețuit Culiță în junglă

Artistul a rătăcit 10 ore în jungla dominicană și a trecut prin momente dificile, încercând să se descurce în condițiile dificile din junglă, în timp ce era căutat cu disperare de colegii lui.

„Nu nu am probleme cu condițiile grele, am crescut la munte. Mi-era foame și sete, așa că am băut apă de la bălțile de crabi, m-a ajutat foarte mult, pentru că mi-a fost foarte sete.

Am avut niște aventuri, m-am urcat în copac. Îmi era foame. A fost ciudat, m-am simțit ca Gulliver în Țara Piticilor. Nu vedeam nimic, m-am urcat în copac să aud marea de undeva, să aud valurile. La un moment dat am auzit un motor de barcă și asta m-a ajutat să ajung la malul mării și de acolo a fost ușor', a spus Culiță Sterp la Consiliul de urgență de la Survivor România.

Abia după ce a fost găsit, artistul a realizat grozăvia situației, dar și că și-a pus viața în pericol.

„Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat. Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era…

Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca și ăla zice puf. M-am speriat când i-am văzut pe toți că se uitau așa la mine, zic: Doamne, dar ce am? Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume. Stăteam așa la foc și am izbucnit în plâns, plângeam că un copil. Dar așa de unul singur. Nu îmi place să plâng așa, să mă exteriorizez. Am vrut să vorbesc așa cu tine, să stăm amândoi să povestim. Nu prea îmi place să mă plâng. Câteodată explodez, se adună și se adună. Am pățit, am spus la unul pe care îl considerăm prieten și după aia tot eu eram trădător' , i-a mărturisit Culiță Sterp lui Zanni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter