(P) Aceleași produse COSMETIC PLANT pe care le iubești, cu o nouă înfățișare

Publicat pe

Am dat un boost creativității, ca să ne găsiți mai ușor la raft. Vă prezentăm noua ținută a gamei essential de la COSMETIC PLANT, cu aceleași ingrediente esențiale, într-o nouă înfățișare.

Clasicul nu se demodează niciodată. Așa și ingredientele esențiale, cu care v-am obișnuit de 30 de ani, dozate optim și cu eficiență dovedită științific. Ingredientele și rețetele rămân, am schimbat doar înfățișarea; ne-am grupat pe categorii și funcționalitate, ca să ne găsiți mult mai ușor la raft.

Noile ambalaje ale produselor din gama essential sunt colorate intens și vesel, ilustrând ingredientele clasice pe care le apreciați atât de mult. Fie că preferați produsele cu ulei de argan și ulei de măsline, cu ceai verde, cu gălbenele sau cu miere și lăptișor de matcă, cu lămâie sau păpădie, important este să știți că gama essential cuprinde toate produsele cu care v-am obișnuit. Essential se adresează tuturor vârstelor și tipurilor de nevoi de îngrijire a pielii.

Valoarea ingredientelor clasice esențiale este cunoscută și probată de mii de ani. În cei 30 de ani de existență a COSMETIC PLANT, de când potențăm inteligența plantelor în formulele noastre, acestea și-au dovedit extraordinara eficacitate în ce privește îngrijirea pielii. Astfel că, în funcție de ingredientul de bază pe care îl alegeți, produsele din gama essential tonifică și hidratează tenul din interior, lăsându-l relaxat, proaspăt și luminos, îi ȋmbunătățesc elasticitatea și îi redau suplețea, hrănesc și regenerează pielea ȋn profunzime, iar lista de beneficii poate continua.

Vă invităm să redescoperiți produsele din gama essential în noua lor înfățișare pe www.cosmeticplant.ro și în rețelele de magazine Auchan, Carrefour, Cora – România Hypermarche, Kaufland, DM DrogerieMarkt, Farmacia Tei, Plafar și alte magazine cu produse naturiste.

Descoperă-te. Redescoperă-ne. Bucură-te de tine, așa cum ești tu.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter