Însărcinată în al doilea trimestru, Larisa Udilă s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Trec printr-o perioadă foarte grea”

Publicat pe

Larisa Udilă, fostă concurentă de la Bravo, ai stil!, a anunțat pe rețelele sociale că este infectată cu coronavirus. Vedeta este însărcinată cu primul ei copil, ceea ce face și mai îngrijorătoare situația prin care trece. Larisa Udilă a arătat rezultatul testului COVID-19 fanilor de pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Larisa Udilă trece prin clipe groaznice. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! și-a înștiințat fanii pe de Instagram că este infectată cu coronavirus. Situația este și mai dificilă pentru ea întrucât se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

Larisa Udilă nu a oferit mai multe detalii despre starea ei de sănătate actuală, însă și-a asigurat fanii că va reveni cu detalii.

Însărcinată în al doilea trimestru, Larisa Udilă s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Trec printr-o perioadă foarte grea'Însărcinată în al doilea trimestru, Larisa Udilă s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Trec printr-o perioadă foarte grea'

Trec printr-o perioadă foarte grea și nu îmi doresc să vă întristez. Revin la voi când am vești bune. Vă mulțumesc pentru gândurile bune! Cei care mă iubesc au simțit că ceva nu este ok!', a scris Larisa Udilă pe Instagram, la InstaStory, alături de o poză în care plânge. În aceeași postare, vedeta arătat și rezultatului testului COVID-19.

Nu mult a trecut de când Larisa Udilă își anunța fanii că a răcit, dar spunea că este din cauza aerului condiționat din mașină. Atunci, aceasta și-a făcut un test rapid care a ieșit negativ.

Citește și: Larisa Udilă, momente grele în sarcină:„Mi s-a spus că e posibil să se nască cu Sindrom Down' / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată:”Am plâns împreună minute în șir”/ EXCLUSIV

Citește și: Măruță, despre Jador:„Mă enerva, nu mi-a plăcut!'. Ce l-a făcut să-și schimbe părerea

Citește și: Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul la Survivor și și-a sunat soția.„N-am mai rezistat'

Larisa Udilă, însărcinată cu primul copil

Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, este însărcinată pentru prima oară și a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut în sarcină. Fosta concurentă de la Bravo, ai Stil, de la Kanal D, a dezvăluit că sarcina ei a început ca fiind una „toxică', însă a uitat de toată starea de rău în momentul în care și-a văzut copilul la ecograf.

„Sarcina mea a început ca una toxică. Aveam stări de amețeală, vărsături, nu eram tocmai în largul meu, și tot așteptam să treacă această perioadă. La prima ecografie, aveam aceeași stare de amețeală și mi s-a făcut rău chiar înainte să urc pe patul de la ecograf. După ce mi-am revenit, medicul a spus că este timpul să fac cunoștință cu cea mai importantă persoană din viața mea: copilul meu!

Lumea și timpul s-au oprit în loc în momentul în care l-am văzut prima dată pe ecran. Mi-a trecut toată starea de rău. Am savurat fiecare secundă, l-am privit minute în șir și nu mă mai săturam să văd mica minune care crește în pântecul meu. Am organizat o petrecere pentru a afla atât noi doi, cât și cei dragi, sexul bebelușului. În momentul în care s-a spart balonul și am văzut culoarea albastră, știu că am spus o singură propoziție: „Bine ai venit în viața noastră, minune de la Dumnezeu!', a spus Larisa Udilă pentru Viva!.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter