Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată: "Am plâns împreună minute în șir"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, este însărcinată pentru prima oară și ne-a vorbit despre emoțiile prin care a trecut când a aflat vestea. De asemenea, ne-a spus și cum și-a anunțat logodnicul că urmează să devină tată, cum au reacționat familiile la auzul veștii și cum se protejează în această perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bună, Larisa! Știm că ești în cea mai fericită perioadă a vieții tale, de când ai aflat că vei deveni mămică pentru prima oară. Povestește-ne puțin despre momentul în care ai aflat că ești însărcinată.

Vestea că voi deveni mămică a venit în momentul în care viața mea avea sensul mult dorit, iar această minune a completat acest tablou de poveste, pe care sunt recunoscătoare lui Dumnezeu să îl numesc Viața mea în culorile curcubeului!'. De mică am îndrăgit copiii și m-a încântat ideea de a fi mamă tânără. Dar, niciodată nu m-am așteptat ca această minune să se întâmple într-un moment delicat, cum este pandemia. Dar, iată că primele sărbători în pandemie și în casă nouă, aveau să ne aducă cadoul mult dorit.

Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată: "Am plâns împreună minute în șir"/ EXCLUSIVCum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată: "Am plâns împreună minute în șir"/ EXCLUSIV

Eram mutați în noua locuință de doar două zile, și deja simțeam că ceva se petrece cu mine, că unele schimbări au intervenit deja în organismul meu. Pe 8 decembrie 2020 am împodobit bradul de Crăciun împreună cu iubitul meu și pregăteam casa de sărbătoare. Am decis să fac testul de sarcină, fără că iubitul meu să bănuiască ceva. Nu îi spusesem absolut nimic despre niciun simptom care avea să prevestească marea minune. Am făcut testul în baie, vreme în care el știa că eu sunt la duș și nu înțelegea de ce durează atât de mult până termin. Primele și singurele persoane care au aflat în acea zi că voi deveni mamă sunt cele două viitoare bunici. Mama mea și mama lui.

Larisa Udilă: „Reacția lui a fost mai mult decât mă așteptam'

Cum a aflat logodnicul tău,  Alexandru, că va deveni tătic? Ai pregătit un moment special sau i-ai spus direct? Care a fost prima lui reacție?

Ardeam de nerăbdare să îi dau marea veste, dar am hotărât să mă țin tare până spre seară. Am pus testul sub bradul împodobit, gândindu-mă că nu va exista un dar mai frumos pentru el de la mult așteptatul Moș Crăciun. Reacția lui a fost mai mult decât mă așteptam.

Când a văzut testul, lacrimile i-au invadat chipul și m-a strâns la pieptul lui ca și când nu mă văzuse de mult timp. Am plâns împreună, îmbrățișați, minute în șir și ne spuneam unul altuia cât de norocoși suntem de tot ceea ce ni se întâmplă în viață.

Citește și: Larisa Udilă, probleme în sarcină:”M-a marcat foarte tare, nu credeam că mi se întâmplă mie”

Citește și: Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, a dezvăluit sexul bebelușului: „Am plâns”

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea, din nou la tribunal într-un proces care are legătură cu Marcel Toader.Vedeta, somată să plătească 40.000 de euro

Larisa Udilă: „Primele care au aflat vestea au fost mamele noastre'

Povestește-ne puțin și despre atmosfera din familiile voastre. Cum au primit vestea cea mare?

Primele care au aflat vestea au fost mamele noastre. Le-am sunat pe video call imediat ce am văzut cele două liniuțe ale testului. Au fost șocate pentru că nu am vorbit niciodată despre faptul că în viitorul apropiat ne dorim să devenim părinți sau că lucrăm' la această minune. Au plâns fără încetare și nu le venea să creadă că în curând vor deveni bunicuțe.

Larisa Udilă: „Mi-am dorit din adolescență să fiu mamă tânără'

Chiar, ai doar 23 de ani! Ți-ai dorit dintotdeauna să fii o mămică tânără sau pur și simplu „așa s-au aliniat astrele'?

Încă din copilărie eram foarte atașată de copiii din jurul meu, am avut compasiune, dragoste și înțelegere pentru copii. Da, pot spune că din adolescență simțeam că îmi doresc să fiu mamă tânără. Faptul că am rămas însărcinată la 23 de ani, nu pot spune că este o întâmplare, pentru că ne doream să devenim părinți în viitorul apropiat, și, cu siguranță, astrele au avut rolul lor în tot acest demers.

Categoric, cel mai important este ca micuțul să fie sănătos, așa că spune-ne cum te protejezi în această perioadă grea? Ai redus ieșirile de teama COVID-19? Ce măsuri de precauție îți iei?

Pentru ca totul să fie bine, atât pentru bebeluș, cât și pentru noi, am redus numărul ședințelor foto și a contractelor profesionale. Am limitat ieșirile în locuri aglomerate, vizitele la prieteni și rude. Când ieșim din casă purtăm permanent mască, ba chiar și mănușile de unică folosință au devenit un must. De dezinfectant nu mai vorbim, este prezent mai ceva ca apa. În mașină, în geantă, în holul casei, în dormitor, peste tot.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram, PR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter